ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ NEW YORK COLLEGE

 

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΩΡΑ 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΞΙΑΣ 40.000€ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ NEW YORK COLLEGE ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College προκηρύσσει 5 υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

 

Πιο αναλυτικά:

IMG_6812 (1).PNG  New York College 2 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα του Universite Toulouse 1 Capitole, Γαλλία - Bachelor in Management


Ο πρώτος τυχερός κερδίζει μια μερική υποτροφία της τάξεως του 50% που αφορά τη συνολική κάλυψη των διδάκτρων για όλα τα χρόνια σπουδών του 3ετούς προγράμματος Bachelor in Management του NEW YORK COLLEGE, Aθήνα σε συνεργασία με το Universite Toulouse 1 Capitole, Γαλλία.

Ο δεύτερος τυχερός κερδίζει μια πλήρη υποτροφία σπουδών που αφορά τη συνολική κάλυψη των διδάκτρων για τον 1ο χρόνο σπουδών του 3ετούς προγράμματος Bachelor in Management του NEW YORK COLLEGE, Aθήνα σε συνεργασία με το Universite Toulouse 1 Capitole, Γαλλία.

Προϋποθέσεις Εγγραφής:

• Απολυτήριο Λυκείου

• Έναρξη φοίτησης στο χειμερινό εξάμηνο 2017 *Η Υποτροφία αφορά μόνo τα δίδακτρα και όχι το registration fee του Πανεπιστημίου.

 

LogoIIEK.pngΙΕΚ New York

3 τυχεροί κερδίζουν μια πλήρη υποτροφία σπουδών που αφορά τη συνολική κάλυψη των διδάκτρων για τα 2 χρόνια σπουδών σε ειδικότητα της επιλογής τους*

Προϋποθέσεις Εγγραφής:

• Παροχή αποδεικτικών ολοκλήρωσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΤΕΕ/ΤΕΛ)

• Έναρξη φοίτησης στο χειμερινό εξάμηνο 2017 *Η Υποτροφία ισχύει εφόσον πραγματοποιηθεί έναρξη τμήματος στην συγκεκριμένη ειδικότητα. 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στις 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ