ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Workshop για επαγγελματικές δεξιότητες στο New York College Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016


12 May 2016

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016, το New York College Θεσσαλονίκης, απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών μας για αναζήτηση εργασίας, διοργάνωσε 2ωρο εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαΐου, στο κεντρικό κτήριο του NewYork College- Κατσιμίδη 6, Περιοχή Ευκλείδη.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις, συμβουλές και κατευθύνσεις για κρίσιμα θέματα, από την σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος μέχρι και τη διεξαγωγή της συνέντευξης για εργασία.

Οι θεματικές του σεμιναρίου που αναλύθηκαν ήταν:  «Ο ρόλος της συνοδευτικής επιστολής και η σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος.»  από την κα Ελίζα Αυγουλά – Career Office Administrator, New York College, «Συμβουλές Συνεντεύξεων και Image Making.» και από την κα Φιλίτσα Αρβανίτη – Career Office Manager, New York College.

Οι Ημέρες Καριέρας ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου, με την διαδικασία συνεντεύξεων των φοιτητών και των αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου από πολυεθνικές εταιρείες.

Ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα ΕΔΩ!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe