ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Διδακτορικές και Μεταπτυχιακές σπουδές με αντίκρισμα στην αγορά από το New York College και το University of Bolton, στη Βρετανική Πρεσβεία


12 October 2016

Η Βρετανική Πρεσβεία φιλοξένησε το University of Bolton και το New York College στην εκδήλωση με θέμα «Η συνεργασία του ακαδημαϊκού κόσμου με τον επιχειρηματικό , η συμβολή των διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών» με κεντρικούς ομιλητές τον Καθηγητή Δρ. Ηλία Σιώρη, Κοσμήτωρα Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου του Bolton, τον κύριο Γιάννο Γραμματίδη, Επίτιμο Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και τον Δρ. Χάρη Γράσσο, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής ΚΑΤ ο οποίος παρουσίασε τη πρωτοποριακή έρευνά του στα πλαίσια της Διδακτορικής Διατριβής του στο University of Bolton. Τη συζήτηση παρακολούθησαν στελέχη μεγάλων εταιριών, επιχειρηματίες, απόφοιτοι και φοιτητές.


Οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, η γνώση, η οποία αντικαθιστά άλλους πόρους, αποτελεί σημαντικό μοχλό της οικονομικής ανάπτυξης. Σε αυτό το πνεύμα, το NYC δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει προγράμματα PhD και Master σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Οι διδακτορικοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές εποπτεύονται από στελέχη υψηλού κύρους και ακαδημαϊκούς και εργάζονται σε ερευνητικά προγράμματα ή έργα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στην αναπτυξιακή ατζέντα της εταιρίας τους. 

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe