ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Η Dr. Rebecca Smith, Καθηγήτρια Ψυχολογίας του University of Greenwich στο New York College


08 December 2017
Η Dr. Rebecca Smith, Καθηγήτρια Ψυχολογίας του University of Greenwich στο New York College

Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, το τμήμα Ψυχολογίας του New York College υποδέχτηκε τη Dr. Rebecca Smith, Senior Lecturer του University of Greenwich. Κατά την επίσκεψη της, η Dr. Smith μίλησε στους φοιτητές του BSc (Ηons) Psychology, του University of Greenwich, με θέμα “Terror Management Theory: A critical review”, όπου εξέτασε την πιο πρόσφατη εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα της κοινωνικής ψυχολογίας, αντικείμενο το οποίο αποτελεί μέρος του Προγράμματος σπουδών των τελειόφοιτων. Παρουσιάστηκε επίσης σχετική έρευνα που διεξήχθη στο University of Greenwich. H Dr. Smith, ως εκπρόσωπος του University of Greenwich,  συναντήθηκε με τους πρωτοετείς σπουδαστές του προγράμματος Ψυχολογίας και τους καλωσόρισε επίσημα στο Πρόγραμμα.  Συναντήθηκε επίσης με μέλη του Ακαδημαϊκού προσωπικού του New York College, καθώς και με μέλη της Διοίκησης αλλά και σπουδαστές Ψυχολογίας από όλα τα έτη.

Την τελευταία δεκαετία, το New York College έχει αναπτύξει μια στενή κ πολύ εποικοδομητική συνεργασία με  το University of Greenwich, έχοντας πολλούς πετυχημένους αποφοίτους, οι οποίοι συνέχισαν περαιτέρω τις σπουδές τους σε τομείς όπως η Νευροψυχολογία, Κοινωνική Ψυχολογία, Έρευνα, Ψυχοθεραπεία Γνωστικής Συμπεριφοράς και Συμβουλευτική Ψυχολογία. Οι απόφοιτοι Ψυχολογίας από το New York College αποτελούν πόλο έλξης  για τους εργοδότες εξαιτίας των ερευνητικών ικανοτήτων τους και αναπτυγμένων δεξιοτήτων για ομαδική εργασία.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα Ψυχολογίας τα οποία προσφέρει το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Dr. Antonia Svensson, email: svensson@nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe