ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίτιμο Διδακτορικό στον π. Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Καθηγητή Ρετζέπ Μεϊντάνι από το University of New York Tirana, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College


19 May 2016

Το University of New York Tirana (UNYT) – Μέλος του Ομίλου New York College-  απένειμε το τίτλο του "Επίτιμου διδάκτορα» στον Καθηγητή Rexhep Meidani, π. Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε μια τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο συμπεριλαμβανομένων του Πρώην Προέδρου της Αλβανίας κ. Άλφρεντ Μοϊσίου, του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Σκεντέρ Γκινούσι και άλλους φίλους και συνεργάτες του Καθηγητή Μεϊντάνι.

Ο Καθηγητής Μεϊντάνι έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο των Τιράνων, και το Πανεπιστήμιο της Caen στην Γαλλία  και διπλό διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο των Παρισίων ΧΙ, και το Πανεπιστήμιο των Τιράνων. Μεταξύ άλλων ο Καθηγητής Μεϊντάνι έχει συγγράψει και συμμετάσχει στη συγγραφή μια σειράς βιβλίων και επιστημονικών άρθρων τόσο εντός όσο και εκτός Αλβανίας. Είναι μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Δημοκρατίας της Αλβανίας και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας.

Τον Καθηγητή προλόγισε ο Πρύτανης του UNYT Καθηγητής Δρ. Φάτος Ταρίφα ενώ η απονομή έγινε από τον  Πρόεδρο του Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτση, λόγω έκτακτης απουσίας της Υπουργού Παιδείας.

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe