ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Για πρώτη φορά δισέλιδο ρεπορτάζ από την γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» για το University of New York in Prague - UNYP, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College


02 December 2016
Για πρώτη φορά δισέλιδο ρεπορτάζ από την γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» για το University of New York in Prague - UNYP, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College

“To University of New York in Prague δημιουργεί τα αυριανά στελέχη για την οικονομική άνθηση της Τσεχικής Δημοκρατίας”, από τον Zum Erwerb


Η Γερμανική Εφημερίδα «Handelsblatt» στις 25 Νοεμβρίου 2016 δημοσίευσε δισέλιδο ρεπορτάζ στο University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College. Μεταξύ άλλων τόνισε την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, τις πιστοποιήσεις και το πολυπολιτισμικό περιβάλλον του με φοιτητές από 60 χώρες, τις παγκόσμιου κύρους συνεργασίες του και με καθηγητές με διεθνή εμπειρία.

«Το University of New York in Prague είναι ένα διάσημο πανεπιστήμιο στην Τσεχική Δημοκρατία» τονίζει στο αφιέρωμα ο Bernard Bauer, Διευθύνων Σύμβουλος του Γερμανικού και Τσέχικου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, «το οποίο προάγει την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ένα διεθνές επίπεδο».

Με ελληνική μετοχική σύνθεση από το 1998 που ιδρύθηκε, το University of New York in Prague σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης - State University of New York - New Paltz και με το State University of New York – Empire State College, αναπτύσσεται διαρκώς με συνέπεια. «Προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και με ανταγωνιστικά δίδακτρα σε σύγκριση με τα Business Schools της Δυτικής Ευρώπης», τονίζει ο κ. Σωτήρης Φούτσης, Γενικός Διευθυντής του University of New York in Prague.

Το Πανεπιστήμιο είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας ενώ παράλληλα κατέχει την πιστοποίηση από IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education), έναν από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς φορείς πιστοποίησης ακαδημαϊκών προγραμμάτων Διοίκησης.

«To University of New York in Prague διοικείται από Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων με διεθνή εμπειρία. Αυτό εγγυάται την στενή σύνδεση με την αγορά εργασίας και την θεωρητική εμβάθυνση στις αρχές του εκάστοτε κλάδου για τους φοιτητές και τους αποφοίτους» τονίζει η Dr. Danica Purg, Πρόεδρος του Πανεπιστημιακού Συλλόγου CEEMAN, Member of the International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education. Πολλοί φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου εργάζονται ήδη σε μεγάλες Διεθνείς εταιρείες όπως: DHL, T-Mobile, Vodafone, Nestle και Coca-Cola αλλά και σε Γερμανικές εταιρείες όπως η SAP, Globus και η Hewlett-Packard.

Το University of New York in Prague στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο στη καρδιά της πόλης της Πράγας και διαθέτει σύγχρονες φοιτητικές εστίες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe