ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας» με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή και Πρύτανη του New York College, Δημήτρη Μπουραντά παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή


10 September 2019
Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας» με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή και Πρύτανη του New York College, Δημήτρη Μπουραντά παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» η Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας»

Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Καθηγητής και Πρύτανης του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Δημήτρης Μπουραντάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Εκδήλωσης παρευρέθηκαν προς χαιρετισμό και τοποθέτηση, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η Διευθύντρια του Γραφείου του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτηκα Νατάσσα Ρόβα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, κος Δημήτρης Κιρμικίρογλου και ο Διευθυντής του Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ, κος Χρήστος Α. Ιωάννου.

Τη Συζήτηση συντόνισε ο Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής  του Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δρ. Χρήστο Διαμαντόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε μία εισαγωγή επί του θέματος, θέτοντας βασικά ερωτήματα προς απάντηση από τους Ομιλητές. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους Ομιλητές, όπου αναλύθηκε ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται η Δημόσια Διοίκηση με τον Ιδιωτικό Τομέα, αλλά και η σπουδαιότητά της για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Έγινε επίσης εκτενής αναφορά στα κενά - χάσματα στα στελέχη του Δημοσίου (δεξιότητες κ.α), καθώς επίσης και στον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να γεφυρωθούν. Παρουσιάστηκαν προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ έγινε και αναφορά – ανάλυση του κυβερνητικού σχεδίου για το Επιτελικό Κράτος.

Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε, ως Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας, ο Καθηγητής και Πρύτανης του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Δημήτρης Μπουραντάς.

Ο κος Μπουραντάς μίλησε για τον κρίσιμο ρόλο της ηγεσίας στην αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, καθηλώνοντας το παρευρισκόμενο κοινό με τις θέσεις του.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία σειρά ερωτήσεων από το κοινό, στις οποίες, με τον άψογο συντονισμό από τον κο Βέργαδο, δόθηκαν όλες οι απαντήσεις από τους Ομιλητές.

Καθώς το ζήτημα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερης σπουδαιότητας, στο κλείσιμο της Ημερίδας οι διοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση στο παρευρισκόμενο κοινό για την οργάνωση και άλλων  ακαδημαϊκών εκδηλώσεων και δράσεων στην εν λόγω θεματική.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe