ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Η επιτυχία έχει όνομα: Η Λίνα Μπίκου απόφοιτη του New York College έγινε δεκτή από το London Schools of Economics


31 August 2016

Άλλη μια επιτυχία προστέθηκε σε αυτές των αποφοίτων του NewYork College. Η Λίνα Μπίκου, απόφοιτη του προγράμματος BA in International Relations του State University of New YorkESC που προσφέρει το New York College στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, με την επιμονή και τη θέληση της πέτυχε αυτό που χιλιάδες φοιτητές ονειρεύονται να κατορθώσουν.

Η Λίνα κατά τη φοίτησή της στο New York College, είχε την ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντες της μέσα από ένα περιβάλλον παρότρυνσης και συνεργασίας που ενίσχυσε την αγάπη της για το αντικείμενο που επέλεξε. Καθηγητές και διοικητικό προσωπικό ήταν δίπλα της για να λύσουν τις απορίες της, να της δώσουν καινούριες ιδέες, και να την βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλα όσα μπορούσε να της προσφέρει η φοίτησή της στο New York College και το State University of New York, ESC.

Αφού εξέπληξε με την επιμονή της, συνοδευόμενη από σκληρή δουλειά και προσπάθεια, τελείωσε τις σπουδές της αριστεύοντας. Στη διάρκεια του τελευταίου έτους, μέσα από λεπτομερή έρευνα και με την υποστήριξη των καθηγητών της και τον Σύμβουλο Καριέρας του New York College έκανε αίτηση σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Το University of Kent και το University of Warwick ήταν τα πρώτα που απάντησαν θετικά. Μερικές ημέρες αργότερα το ίδιο έκανε και το London Schools of Economics!

Η ίδια, όταν ξεκινούσε τη φοίτησή της, δεν είχε συνειδητοποιήσει τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το πτυχίο του State University of New York, ESC. Γνώριζε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κρατικό πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, δεν περίμενε ωστόσο ότι οι σπουδές σε ένα ιδιωτικό κολλέγιο θα αποτελούσαν για αυτήν το διαβατήριο για ένα καλύτερο μέλλον. Τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των συμφοιτητών της, μας αναφέρει συγκινημένη στο λόγο της στην Τελετή Αποφοίτησης  του New York College, πως καθοριστικό ρόλο και σημαντικό σταθμό στην ζωή της και στην μετέπειτα πορεία της αποτέλεσαν η οικογένεια της, οι φίλοι της αλλά και φυσικά η ομάδα των καθηγητών, συμβούλων και προσωπικού του New York College.

Η Λίνα, από το Σεπτέμβριο που μας έρχεται θα βρίσκεται στο Λονδίνο, ως φοιτήτρια του London School of Economics, έχοντας ως εφόδιο όλες τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησε κοντά μας.

To όνειρο, η θέληση, η αποφασιστικότητα, η προετοιμασία, και η προσήλωση στο στόχο, σε συνδυασμό με τη ποιοτική εκπαίδευση που έλαβε στο New York College αποτελούν για τη Λίνα τελικά το μυστικό της επιτυχίας.

Όλοι εμείς, η ομάδα του NYC θέλουμε να συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε θερμά τη Λίνα για τις μοναδικές στιγμές επιτυχίας, υπερηφάνειας και χαράς που μας χάρισε και που ως συνοδοιπόροι μοιραστήκαμε μαζί της.

Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσει να ονειρεύεται και να προσπαθεί!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe