ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το New York College Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε στο χώρο του την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του TESOL Μακεδονίας-Θράκης


15 December 2016
Το New York College Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε στο χώρο του την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του TESOL Μακεδονίας-Θράκης

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/11/16

To New York College Θεσσαλονίκης και το τμήμα της Αγγλικής είναι περήφανοι που είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν την εκδήλωση.

Η κυρία Μαρία-Άρξη Σαχπατζιάν, πρόεδρος του TESOL Μακεδονίας Θράκης, άνοιξε την εκδήλωση με ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα και ευχαρίστησε το New York College Θεσσαλονίκης για την φιλοξενία και τη υποστήριξη τους γενικότερα στο TESOL.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι του TESOL. ‘Έντεκα ομιλητές, καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας, συμμετείχαν σε μία ζωντανή παρουσίαση 11 workshops στα οποία συμμετείχε το κοινό. Οι ομιλητές παρουσίασαν πως μπορούν απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, χειροτεχνίες, το τραγούδι και η υποκριτική, να χρησιμοποιηθούν στην τάξη και να διευκολύνουν στην γλωσσική ανάπτυξη με τρόπο φυσικό και ουσιαστικό. Κάθε παρουσίαση διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, και προσέδωσε μια ζωντανή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση. Αυτό το Jamboree παρουσιάσεων προσέφερε τη δυνατότητα στους ομιλητές να μοιραστούν τις ιδέες και πρακτικές τους με τους συναδέλφους τους.

Η εκδήλωση φιλοξένησε επίσης την μη κερδοσκοπική οργάνωση παιδικής πρόνοιας "Χαμόγελο του Παιδιού" (Χαμόγελο του Παιδιού) με το Bazaar τους.

Μετά τις παρουσιάσεις, ο Dr. Luke Prodromou και η θεατρική ομάδα του '' Luke & Friends '' παρουσίασαν 4 μικρά μονόπρακτα σκορπίζοντας μία Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με κληρώσεις πολλών όμορφων δώρων.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe