ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Professional Development Seminar στο NYC: «Δυναμικές Προοπτικές Ανάπτυξης για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ΟΛΘ ΑΕ»


24 November 2016
Professional Development Seminar στο NYC: «Δυναμικές Προοπτικές Ανάπτυξης για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ΟΛΘ ΑΕ»

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Θεσσαλονίκης διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για αποδοτικότερη  προσέγγιση και συνεργασία των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας.

 

Στο σεμινάριο αυτό εισηγητής ήταν ο κος Κωνσταντίνος Καρούλης, Μέλος του ΔΣ του ΟΛΘ ΑΕ, τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης και Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΘ.

 

Στην ομιλία του ο κος Καρούλης αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του ΟΛΘ, λόγω της θέσης του, ιδιαίτερα στον τομέα της διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, αλλά και της κρουαζιέρας και άλλων δραστηριοτήτων του, και μπορεί να γίνει η "ατμομηχανή" της ανάπτυξης της πόλης της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν έργα υποδομής, καθώς οι ανάγκες της περιοχής τα επόμενα χρόνια αναμένονται αυξημένες.


Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για πάνω από 2300 χρόνια, αποτελεί τον σημαντικότερο λιμένα της Μακεδονίας και έναν από τους σημαντικότερους λιμένες της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Λόγω της πλεονεκτικής γεωγραφικής του θέσης και των εξαιρετικών οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων του, είναι ο μεγαλύτερος λιμένας διαμετακομιστικού εμπορίου της χώρας και εξυπηρετεί τις ανάγκες των 15 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων της διεθνούς ενδοχώρας του. Απέχει ένα χιλιόμετρο από τον Επιβατικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και 16 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης.

 

Τo σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές, αλλά και επαγγελματίες από την αγορά εργασίας, εμπλεκόμενοι όλοι σε έναν δημιουργικό και γόνιμο διάλογο.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe