ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σεμινάριο: "Blog-αρε ως Επαγγελματίας και γίνε viral!", από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College


05 December 2017
Σεμινάριο:

Το New York College – Thessaloniki Campus διοργάνωσε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, σεμινάριο με θέμα: «Blog-αρε ως Επαγγελματίας και γίνε viral!».

Ομιλητής ήταν η κυρία Εύα Μαλινάκη, Υπ. Διδάκτωρ ΑΠΘ, Επικοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος.

Όπως τόνισε η κα. Μαλινάκη στην ομιλία της, στις μέρες μας αν δεν υπάρχεις online, δεν υπάρχεις. Ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να αποκτήσεις online παρουσία είναι να ξεκινήσεις το δικό σου blog. Μπορεί να είναι ένα blog που ξεκινάει ένας γιατρός για να μοιραστεί τις γνώσεις και τις σκέψεις του, ένας ερασιτέχνης φωτογράφος για να μοιράζεται τις φωτογραφίες του, ένας συγγραφέας για να έρχεται σε επαφή με τους αναγνώστες του ή μία μικρή επιχείρηση για να αλληλεπιδρά με τους πελάτες της. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και ένα προσωπικό blog (ένα blog που φτιάχνεις για να καταγράψεις τη ζωή με τις δύο σου κόρες για παράδειγμα) έχει τη δύναμη να αλλάξει την πορεία της ζωής σου. Το blogging σου διευρύνει τους ορίζοντές σου, σε φέρνει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους και σου ανοίγει νέους δρόμους.

Κατόπιν, ακολούθησε μακρά συζήτηση και ερωτήσεις καθώς το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από αυτό το επίκαιρο θέμα υπήρξε μεγάλο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe