ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αρμόδιου για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, Ημερίδα του New York College για τα Soft Skills για Διοίκηση και Ηγεσία στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης


13 May 2022
Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αρμόδιου για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, Ημερίδα του New York College για τα Soft Skills για Διοίκηση και Ηγεσία στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παρευρισκόμενων συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Soft Skills για Διοίκηση και Ηγεσία 4.0, Προκλήσεις και Προοπτικές για τους Νέους στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την επίσημη υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, την Πέμπτη, 12 Μαίου 2022 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Την Εκδήλωση άνοιξε ο Δρ. Χρήστος Διαμαντόπουλος, ο οποίος, καλωσόρισε τους Ομιλητές και έκανε μία εισαγωγή αναφερόμενος στο τι ακριβώς είναι τα soft skills.

Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους πολιτικούς και το event ξεκίνησε με χαιρετισμούς και τοποθέτηση από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αρμόδιο για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα.

O Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης (αριστερά), ο Πρόεδρος και ιδρυτής του  διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D. (κέντρο) και ο Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού (δεξιά).

Τόσο ο κος Καλαφάτης, όσο και ο κος Ζέρβας, αναφέρθηκαν στην πολύ μεγάλη σημασία που έχουν τα soft skills σε μία εποχή υψηλού ανταγωνισμού, όπως αυτή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, εστιάζοντας στην ανάγκη της απόκτησης αυτών των δεξιοτήτων από τη νέα γενιά.

ΦΩΤΟ ΑΝΩ (από αριστέρα προς δεξιά): Ο Θεόφιλος Μυλωνάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), Partner TECS CAPITAL FUND, ο Δημήτρης Λακασάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Οlympia Electronics, Επιχειρηματίας και Συγγραφέας, π. πρόεδρος ΣΕΒΕ, ο Γιώργος Μπραΐμης, Managing Director της Gizelis Robotics, ο Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, ο Πρόεδρος και ιδρυτής του  διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., O Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, Γενικός Διευθυντής του New York College Θεσσαλονίκης και Ιδρυτής της εταιρίας συμβούλων Upgrade και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Τους πολιτικούς διαδέχτηκε ο Πρύτανης του Νew York College, κ. Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος συνέδεσε το concept του “Πολύτροπου Ηγέτη” με τα soft skills και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τόσο οι νέοι όσο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επαγγελματίες και στελέχη των επιχειρήσεων. Ακολούθησε ο κ. Νίκος Πέντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΖΑΝΑΕ και Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, ο οποίος μίλησε για τη λειτουργία του Δικτύου, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και το πως αυτά συνδέονται με τα soft skills. Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο κ. Θεόφιλος Μυλωνάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), Partner TECS CAPITAL FUND, ο οποίος προχώρησε σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάλυση - συσχέτιση των soft skills που απαιτούνται στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Ακολούθησε ο κ. Δημήτρης Λακασάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Οlympia Electronics, Επιχειρηματίας και Συγγραφέας, π. πρόεδρος ΣΕΒΕ, ο οποίος μίλησε για τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτει ένας επαγγελματίας στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, ώστε να μπορεί να έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως επίσης και για τις προκλήσεις στο σύγχρονο  επαγγελματικό περιβάλλον. Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε ο κ. Γιώργος Μπραΐμης, Managing Director της Gizelis Robotics, ο οποίος μίλησε για τις προκλήσεις στο χώρο της ρομποτικής, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα και για το πως τα soft skills μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη στόχων και στην επιτυχία. Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση του Καθηγητή και συγγραφέα Δρ. Γιάννη Τζαβλόπουλου, Γενικό Διευθυντή του New York College Θεσσαλονίκης και Ιδρυτή της εταιρίας συμβούλων Upgrade, ο οποίος μίλησε επί της θεματικής αναφερόμενος στα soft skills μέσα από τη δική του επαγγεματική πορεία και οπτική.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο  Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού, ο Υποστράτηγος Γεώργιος Βακλατζής, Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη βόρεια Ελλάδα.

Τη Συζήτηση συντόνισε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, ενώ όλη την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το επίσημο κανάλι του Νew York College στο YouTube: https://youtu.be/URl3iq_dKpo

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe