ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το Διεθνές Συνέδριο Image Conference στο New York College: Τα μίντια στην υπηρεσία των καθηγητών ξένων γλωσσών


10 April 2019
Το Διεθνές Συνέδριο Image Conference στο New York College: Τα μίντια στην υπηρεσία των καθηγητών ξένων γλωσσών

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ελλάδα το Image Conference ένα καινοτόμο και συνεργατικό πρότζεκτ που επιδιώκει να διερευνήσει τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ταινίες, τα βίντεο, οι εικόνες και τα βιντεοπαιχνίδια τόσο στους καθηγητές γλωσσών όσο και στους μαθητές ξένων γλωσσών. Σκοπός του The Image Conference είναι να θέσει τις εικόνες στο επίκεντρο της ατζέντας εκμάθησης γλωσσών και να προσφέρει καθοδήγηση σχετικά με τη χρήση εικόνων με κριτικό και δημιουργικό τρόπο στη διδασκαλία ξένων γλωσσών στην εποχή του Διαδικτύου. Το φετινό Συνέδριο στο New York College στις 6 και 7 Οκτωβρίου συγκέντρωσε από όλο το κόσμο κορυφαίους καθηγητές, δημιουργούς, συγγραφείς, εμπειρογνώμονες, καλλιτέχνες και επαγγελματίες στη χρήση εικόνων στην εκμάθηση γλωσσών που μοιράστηκαν τις εμπειρίες, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους και  χάρισαν στους συμμετέχοντες ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο καινοτομίας και δημιουργίας. 

Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν το British Council, Burlington Books, National Geographic Learning, LanguageCert, Europalso και Coffee Island.

Συμπεράσματα, σχόλια, ενημερώσεις και νέα από το Συνέδριο μπορείτε να διαβάσετε στο blog του The Image Conference, http://theimageconference.org/blog/

 

New York College

Αμαλίας 38

www.nyc.gr/image_conference

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe