ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το University of New York in Prague μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College ψηφίσθηκε μεταξύ των Superbrands 2017


28 September 2017
Το University of New York in Prague μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College ψηφίσθηκε μεταξύ των Superbrands 2017

Στο University of New York in Prague απενεμήθη ο παγκοσμίου κύρους τίτλος ‘’Business Super brands 2017’’, για 2η συνεχή χρονιά! Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται από ειδικούς, σε φορείς που έχουν επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα δραστηριότητος τους.

Ο νικητής βαθμολογείται σε τομείς όπως: ο βαθμός γνώσης του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται, η καινοτομία, η φήμη, τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει, καθώς και το υψηλό επίπεδο ποιότητας του.

Το University of New York in Prague μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, έχει επιτύχει άριστα αποτελέσματα σε όλους τομείς της Ανώτατης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Δημοκρατία της Τσεχίας από το 1998.

Το Πανεπιστήμιο παρέχει Αμερικανικά πτυχία μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία του με το State University of New York, Empire State College, καθώς επίσης και δικά του πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πτυχία σε μια μεγάλη κατηγορία γνωστικών αντικειμένων μεταξύ των οποίων BusinessCommunicationsMarketingMediaMarket ResearchPsychology, κλπ., καλύπτοντας όλη την γκάμα των πτυχίων σε επίπεδο: Bachelors, Masters, MBA και PhD.

Το 2017 είναι η πέμπτη χρονιά όπου το βραβείο ‘’Business Superbrands Award’’ απονέμεται στα κορυφαία ονόματα της αγοράς της Τσεχίας, των οποίων το επίπεδο ποιότητας ελέγχεται από διεθνούς κύρους ειδικούς στους τομείς των Επιχειρήσεων, της Επικοινωνίας, των Αγορών, των ΜΜΕ και της Έρευνας Αγοράς.

Το University of New York in Prague έχει, σύμφωνα με μαρτυρίες παραγόντων της αγοράς, επιτύχει να είναι ο επίσημα αδιαμφισβήτητος ηγέτης μεταξύ όλων των ιδιωτικών Πανεπιστημίων και Κολλεγίων, στην Δημοκρατία της Τσεχίας.

Αυτή η επιτυχία οφείλεται αφενός μεν στην μακροχρόνια, ισχυρή και υψηλού επιπέδου διείσδυση στην αγορά, αφετέρου δε στην πολύ υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται, στους καθηγητές του, στις δραστηριότητες των σπουδαστών του που χάριν αυτών το University of New York in Prague έχει αποκτήσει υψηλή αναγνωρισιμότητα και κορυφαίο κύρος.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe