ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Professional Development Seminar στο NYC: «FMCG: Heineken case, How to approach the market»

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Θεσσαλονίκης διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για αποδοτικότερη  προσέγγιση και συνεργασία των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας.

22 December 2016

Αρτέμιος Μυρόπουλος, Managing Partner της LINKAGE Greece & President of the Am Cham Leadership Committee στο New York College.

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου,  το New York College διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία ομιλία με προσκεκλημένο τον κ. Αρτέμιο Μυρόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλος της LINKAGE Greece & Πρόεδρο της Am Cham Leadership Committee, ο οποίος παρουσίασε μέσα από το βιβλίο του με τίτλο: «The Nameless King, 15 Leadership Stories from Ancient Greece», τρεις μοναδικές Ιστορίες Ηγεσίας.

19 December 2016

Το New York College Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε στο χώρο του την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του TESOL Μακεδονίας-Θράκης

To New York College Θεσσαλονίκης και το τμήμα της Αγγλικής είναι περήφανοι που είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν την εκδήλωση. Η κυρία Μαρία-Άρξη Σαχπατζιάν, πρόεδρος του TESOL Μακεδονίας Θράκης, άνοιξε την εκδήλωση με ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα και ευχαρίστησε το New York College Θεσσαλονίκης για την φιλοξενία και τη υποστήριξη τους γενικότερα στο TESOL.

15 December 2016

Διάλεξη για το HIV/AIDS από το κέντρο ζωής στο New York College

Tο New York College διοργάνωσε ενημέρωση σε συνεργασία με το Κέντρο Ζωής για το «HIV/AIDS: Ευαισθητοποίηση και Πρόληψη» στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου. 

14 December 2016

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζάρι New York College

Το Tμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για τη στήριξη του έργου του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού για την μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar πραγματοποιήθηκε στις 6-7-8 Δεκεμβρίου 2016, 11.00 με 19.00 στο κεντρικό κτήριο του Κολλεγίου Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα. Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισέφεραν! Καλές γιορτές ! 

14 December 2016

TESOL Macedonia Thrace “Welcome Back Event” September 25th 2016

Το σεμινάριο άνοιξε η Κα Φωτεινή Μαλκογεώργου, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και καθηγήτρια του New York College Θεσ/νίκης. Εστίασε την ομιλία της στο πώς μαθαίνουν τα παιδιά, τι γνωρίζουμε από έρευνες για την απόκτηση μίας δεύτερης γλώσσας και στους περιορισμούς που θέτει η αίθουσα διδασκαλίας στην μαθησιακή εμπειρία.

09 December 2016

Για πρώτη φορά δισέλιδο ρεπορτάζ από την γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» για το University of New York in Prague - UNYP, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College

Η Γερμανική Εφημερίδα «Handelsblatt» στις 25 Νοεμβρίου 2016 δημοσίευσε δισέλιδο ρεπορτάζ στο University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College. Μεταξύ άλλων τόνισε την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, τις πιστοποιήσεις και το πολυπολιτισμικό περιβάλλον του με φοιτητές από 60 χώρες, τις παγκόσμιου κύρους συνεργασίες του και με καθηγητές με διεθνή εμπειρία.

02 December 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe