ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Κίνηση Αλληλεγγύης για την Κιβωτό του Κόσμου από το New York College

Επίσκεψη στην MKO "Κιβωτό του Κόσμου" πραγματοποίησε το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College σε συνέχεια του Φιλανθρωπικού Charity Bazaar που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο χώρο του Κολεγίου, με προσφορά ειδών ένδυσης, τροφίμων και πασχαλινών λαμπάδων για την ενίσχυση του έργου του Πάτερ Αντώνιου.

26 April 2016

Βιώνοντας τις μόνιμες διαταραχές όρασης: επίσκεψη των φοιτητών του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας στη Σχολή Τυφλών

Την Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016, οι φοιτητές του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας της Αγγλικής του NYC της Θεσσαλονίκης μαζί με την καθηγήτριά τους κα. Ερμιόνη Χριστοπούλου επισκέφτηκαν τη Σχολή Τυφλών στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του μαθήματος «Η διαχείριση μαθητών με εκπαιδευτικές ανάγκες σε ένα περιβάλλον συμπερίληψης».

26 April 2016

Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι από τους φοιτητές του New York College

Το Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι του New York College χάρισε χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη για ακόμη μια χρονιά. Το τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College διοργάνωσε φιλανθρωπικό πασχαλινό παζάρι την Τρίτη 19 Απριλίου με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου.

25 April 2016

The Ambassador of India visits New York College

Tο New York College, η Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα και η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και  Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), συνδιοργάνωσαν ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των 125ων γενεθλίων του Δρ Μπιμράο Ραμτζί Αμπέτκαρ με θέμα: «Δρ Αμπέτκαρ και το Σύνταγμα της Ινδίας» στις 14 Απριλίου 2016, ώρα 19:00-21:00, στο New York College (Λεωφόρος Αμαλίας 36, Αθήνα)

20 April 2016

Η Πρόκληση του Υβριδικού Πολέμου για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση: Συρία, Ουκρανία και οι Μεταβολές στο Περιβάλλον Ασφαλείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 η εκδήλωση με θέμα: “Η Πρόκληση του Υβριδικού Πολέμου για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση: Συρία, Ουκρανία και οι Μεταβολές στο Περιβάλλον Ασφαλείας”

11 April 2016

Ημέρες καριέρας στο New York College

Το New York College διοργάνωσε για 22η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν στις 5 & 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 286.

08 April 2016

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Βιετνάμ στο New York College

Η πρέσβειρα του Βιετνάμ στην Ελλάδα, κυρία Tran Ha Phuong, έδωσε την 1η  Απριλίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της, το Βιετνάμ. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρέσβειρα με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.

08 April 2016

Ομιλία με θέμα: Διεθνής ασφάλεια - τρέχουσες εξελίξεις, ευρωστρατός & ΝΑΤΟ

O Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών και το New York College

O Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών και το New York College συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00 στην κατάμεστη αίθουσα Α1 του Κολλεγίου, ημερίδα με τίτλο: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ & ΝΑΤΟ.

Ομιλητές :

  • Χρίστος Μανωλάς, Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού
  • Δρ. Αθανάσιος Δρούγος  Διεθνολόγος, Στρατηγικός Αναλυτής

 συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00 στην κατάμεστη αίθουσα Α1 του Κολλεγίου, ημερίδα με τίτλο: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ & ΝΑΤΟ.

05 April 2016

Συμπόσιο «Πως θα ξεφύγουμε από την κρίση;» από το New York College και την Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν διακεκριμένοι ομιλητές του πολιτικού και ακαδημαϊκού χώρου στο πλαίσιο του συμποσίου που διοργανώθηκε στις 23 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ από τον εκπαιδευτικό όμιλο New York College και την Εταιρία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ).

05 April 2016

To New York College Mέγας Xορηγός στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων 2016

To New York College Mέγας Xορηγός στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων 2016: το πρώτο συνέδριο προσομοίωσης των διαδικασιών της Βουλής των Ελλήνων, όπου νέοι από κάθε σχολή της χώρας και του εξωτερικού λαμβάνουν θέσεις βουλευτών και υπουργών, συζητούν θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και αποφασίσουν ψηφίζοντας τα δικά τους νομοσχέδια. Info: http://mve.gr/the-conference/

01 April 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe