ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ο διδάκτωρ ιατρικής Μπερνάρ Κουσνέρ, συν-ιδρυτής των Γιατρών χωρίς σύνορα, ιδρυτής των γιατρών του κόσμου και τ.Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσων της γαλλικής δημοκρατίας με κεντρική ομιλία και απονομή πτυχίων στην τελετή αποφοίτησης του NYC

Το New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα. Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., o κος Timothy Barry Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών του University of Greenwich, Ην. Βασίλειο, ο Πρύτανης του University of Bolton, Καθηγητής Δρ. George Ε. Holmes DL και η Διευθύντρια του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης κα Isabelle Sole του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

11 July 2016

Sentcha and Matcha tasting

Την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Άτριον του New York College έλαβε χώρα εκδήλωση παρουσίασης Ιαπωνικού Τσαγιού, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο από την Κυρία Hiroko Yoshida και τον Patissier-συνεργάτη του Στέλιου Παρλιάρου Κύριο Αντώνη Μαυρίδη. Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας και η Κυρία Masuo Nishibayashi καθώς και η Μορφωτική Σύμβουλος της Πρεσβείας Κυρία Μao Shimizu.

05 July 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe