ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ημερίδα με θέμα τον Αριστοτέλη ως θεμελιωτή των Φυσικών Επιστημών από το New York College

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου του 2017 το New York College οργάνωσε ημερίδα στην ΕΣΗΕΑ με θέμα: «Ο Αριστοτέλης ως θεμελιωτής των φυσικών επιστημών». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, την Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ), την Διεθνή Εταιρία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά ΕΦΤΑ.

31 January 2017

Επίσκεψη Φοιτητών New York College στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου

Οι φοιτητές του προγράμματος Bachelor in Management του Πανεπιστημίου της Τουλούζης υπό την εποπτεία της Καθηγήτριας Δρ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου, επισκέφτηκαν τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ενημερώθηκαν για τις δράσεις, τις προοπτικές και τις προκλήσεις του ελληνικού εμπορίου.

30 January 2017

O Γενικός Διευθυντής του Mitsis-Laguna Exclusive Resort & Spa στο NYC

Στις 11 Ιανουαρίου του 2017, ο Γενικός Διευθυντής του Mitsis-Laguna Exclusive Resort & Spa, καθώς επίσης Component Leader της Ε.Ε στην Ελλάδα για στην Τουριστική εκπαίδευση και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Οργάνωση Τουρισμού SKAL κ.Κωνσταντίνος Καλογεώργος μίλησε στους φοιτητές του New York College για τον Τουρισμό.

16 January 2017
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe