ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το New York College επιστημονικός υποστηρικτής στην Ημερίδα με θέμα Ελλάδα, ο γεωπολιτικός κρίκος της Ανατολικής Μεσογείου.

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Απριλίου  η Εσπερίδα « Ελλάδα, ο γεωπολιτικός κρίκος της Ανατολικής Μεσογείου», υπό την Αιγίδα της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και την επιστημονική υποστήριξη του New York College.

30 April 2018

Το 3ο Carole συμπόσιο με θέμα «Θεωρητική γλωσσολογία και γλωσσική κατάσταση» στο New York College Θεσσαλονίκης

Το 3ο CAROLE Συμπόσιο με θέμα «Θεωρητική Γλωσσολογία και Γλωσσική Κατάκτηση» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο NYC College Θεσσαλονίκης στις 18 Απριλίου, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας του New York College Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Εφαρμοσμένης Έρευνας και Γλωσσικής Εκπαίδευσης, CAROLE του Πανεπιστημίου του Greenwich.

30 April 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι «Ημέρες Καριέρας 2018» του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College με συμμετοχή 70 εταιρειών

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας 2018 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

18 April 2018

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους σπουδαστές του New York College

Tο Grow Greek Tourism Online από την Google προσέφερε ένα 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον Τουρισμό, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ειδικά για τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, στο Ξενοδοχείο Ad Imperial Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

04 April 2018

Εκπαιδευτική επίσκεψη του NEW YORK COLLEGE στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του New York College στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

02 April 2018
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe