ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το New York College διοργάνωσε διαδραστικό εργαστήρι για social media

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σε συνεργασία με την webfuture.gr διοργάνωσε στα πλαίσια του Career Fair 2016 ένα διαδραστικό εργαστήρι για Social Media. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Μαρτίου στο κεντρικό κτίριο της Κολλεγίου- Αμαλίας 38 Σύνταγμα από τον Managing Partner της WebFuture Κο Νίκο Στούπα.

18 March 2016

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της I.S.S. Facility Services A.E Μιχάλης Ρούσσος στο New York College.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της I.S.S. Facility Services A.E. ,  κ. Μιχάλης Ρούσσος συναντήθηκε με τους  φοιτητές του New York College. Ο κ. Ρούσος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φοιτητές για το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρίας I.S.S. Facility Services A.E και να τους παρουσιάσει το σημερινό εταιρικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. 

16 March 2016

Διάλεξη με θέμα ''Το ζήτημα της Πειρατείας στο κέρας της Αφρικής (Σομαλία)'' στο New York College

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης και της ενημέρωσης σχετικά με το ναυτιλιακό ζήτημα της πειρατείας, το Tμήμα Nαυτιλιακών Σπουδών του New York College, διοργάνωσε στις 7 Μαρτίου 2016, στο κτήριο της Καλλιθέας, ομιλία με θέμα: ‘’Το ζήτημα της Πειρατείας στο κέρας της Αφρικής (Σομαλία)’’, με ομιλητή τον κύριο Ιωάννη Χόρτη, Πλοίαρχο (ε.α) του Λιμενικού Σώματος.

16 March 2016

"Επενδύοντας στις ΗΠΑ και στο φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ"

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το New York College πραγματοποίησε ημερίδα με τίτλο ‘’ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ’’. Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε με το SUNY Empire State College, το New York College, US Commercial Service, The American Legion.

03 March 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe