ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το New York College Educational Group επίσημος υποστηρικτής του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου

Το New York College Educational Group ήταν επίσημος υποστηρικτής  του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου για την εκπαιδευτική αξιολόγηση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των σχολικών μονάδων της χώρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28-29/5/2016 στο κεντρικό αμφιθέατρο «Γ. Καραμπάτζος» του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου.

31 May 2016

Το New York College στην 24η Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ

Το New York College ήταν το μοναδικό ιδιωτικό κολλέγιο που είχε παρουσία στην 24η Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/5/2016 στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής.

26 May 2016

Κ. Toshinari Tanaka, Πρόεδρος της Mitsubishi Hellas A.E.E

Την Τρίτη  17 Μαίου, ο Πρόεδρος της Mitsubishi Hellas A.E.E.. κύριος  Toshinari Tanaka συναντήθηκε με τους φοιτητές του New York College Ο κ. Tanaka  όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους φοιτητές  το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρίας Mitsubishi Hellas.

25 May 2016

Γεύμα για την Γιορτή των Ευχαριστιών από το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College

Το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College πραγματοποίησε γεύμα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, προκειμένου να γιορτάσουμε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Προσωπικό, φοιτητές και  απόφοιτοι έφτιαξαν τα δικά τους πιάτα και τα απολαύσαμε όλοι μαζί σε ένα γιορτινό τραπέζι.

24 May 2016

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Χιλής στο New York College

Η πρέσβειρα της Χιλής στην Ελλάδα, κυρία Pia Busta, έδωσε στις 13 Μαΐου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρέσβειρα με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.

19 May 2016

Επίτιμο Διδακτορικό στον π. Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Καθηγητή Ρετζέπ Μεϊντάνι από το University of New York Tirana, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College

Το University of New York Tirana (UNYT) – Μέλος του Ομίλου New York College-  απένειμε το τίτλο του "Επίτιμου διδάκτορα» στον Καθηγητή Rexhep Meidani, π. Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε μια τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

19 May 2016

Πιστοποίηση από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC) στο New York College, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Mία ακόμα επιτυχή πιστοποίηση έλαβε το New York College από το British Accreditation Council (BAC) κατόπιν επιθεώρησης από τρεις ανεξάρτητους ελεγκτές, ένας από τους οποίους εκ μέρους της φοιτητικής κοινότητας,  που βασίστηκε σε μια ενδελεχή αξιολόγηση όλων των τομέων λειτουργίας του Κολλεγίου. 

17 May 2016

Επίσκεψη του πρέσβη της Ταϋλάνδης στο New York College

Ο Πρέσβης της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κύριος Joompol Manaschuang, έδωσε στις 22 Απριλίου 2016 μια διάλεξη στους φοιτητές του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας τις πολιτικές, εσωτερικές και εξωτερικές εξελίξεις της χώρας του.

16 May 2016

New York College Ημερίδα για τη Ναυτιλία & την Ελληνική Οικονομία

Το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College πραγματοποίησε την ετήσια ημερίδα του στις 8 Απριλίου 2015 με θέμα «Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει σήμερα η ο κλάδος της ναυτιλίας ».

13 May 2016

Workshop για επαγγελματικές δεξιότητες στο New York College Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016, το New York College Θεσσαλονίκης, απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών μας για αναζήτηση εργασίας, διοργάνωσε 2ωρο εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαΐου, στο κεντρικό κτήριο του New York College- Κατσιμίδη 6, Περιοχή Ευκλείδη.

12 May 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe