ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αποφοίτηση New York College: Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής τους!


10 July 2017
Αποφοίτηση New York College: Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής τους!

Δελτίο Τύπου
Αποφοίτηση New York College: Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής τους!

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2017

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: Ενθουσιασμό, χαρά, συγκίνηση, πολιτικό λόγο, ελπιδοφόρα μηνύματα αλλά κυρίως τη βεβαιότητα ότι οι νέοι πτυχιούχοι βαδίζουν με εφόδια προς το μέλλον τους! Και αυτό διότι τα πτυχία Bachelor, Master και PhD από Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, τα οποία απέκτησαν οι απόφοιτοι-με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα- αποτελούν εχέγγυο όχι απλά για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και τη βέβαιη εξέλιξή τους!


Στιγμιότυπο από την αποφοίτηση

Με φόντο την Ακρόπολη και δίπλα από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, η τελετή αποφοίτησης του New York College. Δικαιωματικοί πρωταγωνιστές οι απόφοιτοι αλλά και οι γονείς τους, χωρίς όμως να λείψουν και οι εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής αλλά και οι εξέχουσες ακαδημαϊκές προσωπικότητες.


O
 Κόμης του StAndrews, Καγκελάριος του Πανεπιστημίου του Βοlton

Από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές υπήρξε η ομιλία του Κόμη του StAndrews και Καγκελάριου του Πανεπιστημίου του Bolton, ο οποίος επικαλούμενος την ελληνική του καταγωγή, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους στα ελληνικά! «Ο Ισοκράτης πρότρεψε να συλλέγουμε το καλύτερο από τη γνώση, όπως ακριβώς η μέλισσα κάθεται βέβαια πάνω σε όλα γενικά τα άνθη, παίρνει όμως από το καθένα τα καλύτερα συστατικά. Το Πανεπιστήμιο του Bolton και το New York College έχουν πετύχει πολλά με βασικό κίνητρο πάντα το βέλτιστο για τους φοιτητές μας», είπε χαρακτηριστικά.


Από αριστερά: Σταύρος Λεκκάκος, Πρόεδρος της MIG, Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου 
NewYork College, Κόμης του St. Andrews, Καγκελάριος του Πανεπιστημίου του Βοlton

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Σταύροs Λεκκάκος, Πρόεδροs της MIG έλαβε από τον Κόμη του St. Andrews τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο (Doctorate of Arts) από το Πανεπιστήμιο του Bolton.


Ο Σταύρος Λεκκάκος, Πρόεδρος της 
MIG

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου του New York College, Ηλίας Φούτσης, τόνισε ότι «Ως πτυχιούχοι καταξιωμένων πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται το New York College, είστε πολύ καλά εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες, ηθικές και κοινωνικές αξίες που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όποιες δυσκολίες και διλήμματα θα συναντήσετε στον επαγγελματικό και προσωπικό στίβο, για να είστε πάντα οι νικητές» και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία!

Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος από το λόγο της αριστούχου αποφοίτου του BS/Business Administration, State University of New York/Empire State College, Σταματίας Ζουμπούλη η οποία απευθυνόμενη στους γονείς τους διαβεβαίωσε ότι «Η απόφασή σας να μας οδηγήσετε σε αυτό το κολλέγιο ήταν η σωστή. Κάνατε την καλύτερη επιλογή επιλέγοντας το καλύτερο για να μας δώσετε και να μας εξοπλίσετε με τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να μπορούμε να βγούμε εκεί έξω και να πολεμήσουμε για αυτό που μας αξίζει».


Βασίλης Κόκκαλης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Θεόδωρος Φορτσάκης
, Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, τέως Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Βουλευτής Επικρατείας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχάρησαν τους αποφοίτους οι Βασίλης Κόκκαλης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Θεόδωρος Φορτσάκης, Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, τέως Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Βουλευτής Επικρατείας, ενώ συγχαρητήριες ομιλίες υπήρξαν και από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστήμιων την Δρ. Merodie Hancock, Πρόεδρο και τη Δρ. Sheila Aird από το State University of New York, Empire State College, την Isabelle Solé, Διευθύντρια του ΒΑ Business – Marketing και τον Hervé Penan, Καθηγητής, Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου και γενικός Διευθυντής του ΙΑΕ από το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης και τον Δρ. Alec Coutroubis από τοΠανεπιστήμιο του Greenwich.


Από αριστερά: Δρ. Σύλβια Καραστάθη, Δρ. Νίκος Κατσαρός, Δρ. Alec Coutroubis, Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Κόμης του St. Andrews, Δρ. Merodie Hancock, Δρ. Sheila Aird, , Hervé Penan, Καθηγητής, Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου και γενικός Διευθυντής του ΙΑΕ, Isabelle Solé, Διευθύντρια του ΒΑ Business – Marketing.

Λίγα λόγια για το New York College

Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό πτυχίο από  διεθνούς κύρους  Πανεπιστήμια, όπως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της  Νέας Υόρκης  State University of New York- Empire State College, τα Βρετανικά University of Greenwich, University of Bolton, το Γαλλικό Universite  Toulouse 1 Capitole, το Αμερικάνικο National American University  και τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας-Nikola Vaptsarov Naval Academy. Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα επιλογής αμερικανικού ή ευρωπαϊκού μοντέλου ανώτατης εκπαίδευσης σε ένα πλήθος ειδικοτήτων με υψηλού κύρους  καθηγητές επιλεγμένους από τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

Το New York College είναι το μόνο κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικά Πανεπιστήμια εκτός Ελλάδας, το University of New York in Prague-UNYP και το University of New York in Tirana-UNYT.

Επικοινωνία

Αμαλίας 38, Σύνταγμα,105 58
Τηλ: + (30) 210 322 5961
Fax: +(30) 210 323 3337
e-Mail: nycth@nyc.gr
Website: http://www.nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe