ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Απόφοιτοι

Η λέξη "Απόφοιτος" είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει όλους εκείνους που έχουν περάσει χρόνο μελετώντας ένα συγκεκριμένο πεδίο, αλλά για εμάς είναι κάτι περισσότερο από έναν ορισμό. Είναι μια σχέση ζωής με συνεχές ενδιαφέρον, αλληλεπίδραση και συμμετοχή στο Alma mater του.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων προσφέρει πολλούς τρόπους που μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με τους συμφοιτητές σας, και να επωφεληθείτε από μια ποικιλία προνομίων, όπως οι δραστηριότητες, εκδηλώσεις, επαγγελματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, νέα προγράμματα σπουδών, συμβουλές σταδιοδρομίας και ευκαιρίες δικτύωσης. Μπορείτε απλά να δηλώσετε συμμετοχή στον Σύλλογο μας, και να θυμάστε πάντα να μας ενημερώνετε για τα στοιχεία επικοινωνίας σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας κρατάμε ενήμερους.

Δικαιολογημένα είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα των αποφοίτων μας, είτε στον ακαδημαϊκό χώρο ή στην αγορά εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχιστεί η ίδια εξέλιξη των 16.900* και πλέον αποφοίτων.

*σύνολο αποφοίτων Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College (New York College Αθήνα- Θεσσαλονίκη, University of New York in Prague (UNYP), University of New York Tirana (UNYT)).

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe