• English
  • Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά

Πληροφορίες για τους Αποφοίτους του NYC

 

Αγαπητέ απόφοιτε του NYC,
Θα ήθελα να εκφράσω τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου και να σε καλωσορίσω στο Σύλλογο Αποφοίτων*.
Η λέξη "Απόφοιτος" είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει όλους εκείνους που έχουν περάσει χρόνο μελετώντας ένα συγκεκριμένο πεδίο, αλλά για εμάς είναι κάτι περισσότερο από έναν ορισμό. Είναι μια σχέση ζωής με συνεχές ενδιαφέρον, αλληλεπίδραση και συμμετοχή στο Alma mater του.
 
Ο  Σύλλογος Αποφοίτων προσφέρει πολλούς τρόπους που μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με τους συμφοιτητές σας, και να επωφεληθείτε από μια ποικιλία προνομίων, όπως οι δραστηριότητες, εκδηλώσεις, επαγγελματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, νέα προγράμματα σπουδών, συμβουλές σταδιοδρομίας και ευκαιρίες δικτύωσης. Μπορείτε απλά να δηλώσετε συμμετοχή  στο Σύλλογο μας, και θυμάστε πάντα να μας ενημερώνετε για τα στοιχεία επικοινωνίας σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας κρατάμε ενήμερους.
 
Δικαιολογημένα είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα των αποφοίτων μας, είτε στον ακαδημαϊκό χώρο ή στην αγορά εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η ωραία παράδοση των πάνω από 2.500 αποφοίτων.
Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω πίσω σε μια από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας,
 
Με θερμούς χαιρετισμούς,
Φιλίτσα Α. Αρβανίτη

Διευθύντρια Αποφοίτων και Φοιτητικών Υποθέσεων

 

* NYC graduates from the programs offered by: Edexcel, Empire State College, Ecole Superieure de Commerce et de Management, Institute Universitaire Kurt Bosch, LaSalle University, St. Thomas University, University of Louisville, University of New Haven, and the University of Sunderland.