• English
  • Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά

Συμβουλευτική

 
 

Current Students | Counseling

Πρόκειται για μια μοναδική υπηρεσία που προσφέρεται από το New York College και κάνει τον σπουδαστή την πρώτη μας προτεραιότητα.
 
Το Νew York College είναι έτοιμo να ανταποκριθεί σε μια ποικιλία προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές του. Η Συμβουλευτική Υποστήριξη είναι διαθέσιμη σε όλους του σπουδαστές, από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Ψυχολόγο και διασφαλίζεται η εχεμύθεια. Συστήνουμε σε όποιον σπουδαστή, αισθάνεται την ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη, να προγραμματίσει συνάντηση με τον Σύμβουλο του NYC.
 
Για να προγραμματίσετε μια συνάντηση καλέστε στο 210 3225961.
 
Όταν κάποιος άνθρωπος αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια, θα πρέπει να το θεωρούμε ως δείγμα δύναμης, καθώς η διαδικασία συμβουλευτικής υποστήριξης μπορεί να οδηγήσει σε πιο υγιείς προσαρμογές και προσωπική αναβάθμιση, για αυτούς που το επιθυμούν. Η παροχή αυτής της υπηρεσίας στους σπουδαστές του NYC είναι βέβαιο πώς θα ενισχύσει την γενική εκπαιδευτική τους εμπειρία και θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις, οι οποίες μπορεί να περιορίζουν την δυνατότητα μάθησης, καθώς και να ενεργοποιηθούν προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
 
 

DOWNLOAD the Psychology Department Newsletter