• English
  • Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά

MATH LAB @ NYC

Τρί, 11/14/2017 - 11:19

MATH LAB @ NYC

(Εργαστήριο Μαθηματικών)

Οι φοιτητές συνήθως αισθάνονται άγχος όταν τους ζητείται να παρακολουθήσουν Μαθηματικά και μαθήματα Στατιστικής σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Με τη βελτίωση της εμπειρίας τους στα μαθηματικά, οι φοιτητές μπορούν να μειώσουν και συχνά να εξαλείψουν αυτό το άγχος. Ο στόχος του New York College Math Lab είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να μειώσουν το άγχος και επιπλέον να τους εκπαιδεύσουν σε βασικές δεξιότητες στα μαθηματικά, να ανανεώσουν τις γνώσεις τους από το Λύκειο και να τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μαθημάτων Μαθηματικών του προγράμματος σπουδών που παρακολουθούν.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του New York College έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα μαθηματικών κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, που διδάσκονται από το διδακτικό προσωπικό της Σχολής Μηχανικών και Πληροφορικής. Οι φοιτητές λαμβάνουν βοήθεια σχετικά με τις δεξιότητες σπουδών για τα μαθηματικά και τις επιστήμες, την επίλυση προβλημάτων, τις εργασίες , καθώς και σύντομης διάρκειας προπαρασκευαστικά μαθήματα πριν την εγγραφή τους σε μαθήματα Μαθηματικών.

Οι φοιτητές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Math Lab έγκαιρα, ώστε να εγγραφούν και να επωφεληθούν από τα δωρεάν μαθήματα που προσφέρουμε καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:
• Το Math Lab προσφέρει προγραμματισμένα μαθήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου:
• Βασική Άλγεβρα
• Τριγωνομετρία
• Λογισμός
Με τη βοήθεια των καθηγητών του Math Lab οι φοιτητές κατανοούν τις έννοιες, μαθαίνουν τεχνικές για την επίλυση προβλημάτων με ποικίλα επίπεδα δυσκολίας και αποδεικνύουν ότι αυτές οι τεχνικές σε ασκήσεις που λαμβάνονται από εγχειρίδια και άλλες πηγές.


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
Εκτός από τα εργαστήρια, οι μαθητές είναι σε θέση να εγγραφούν για μεμονωμένα μαθήματα σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια με ένα συγκεκριμένο μάθημα ή / και μια εργασία και εξετάσεις.


ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου είμαστε στη διάθεσή σας για να παρέχουμε υποστήριξη στις ώρες που καθορίζονται παρακάτω.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017


ΤΡΙΤΗ                    4-6          ΑΙΘΟΥΣΑ LAB12 (ΚΤΙΡΙΟ ΑΜΑΛΙΑΣ)
ΤΡΙΤΗ                    3-6          ΑΙΘΟΥΣΑ Α4 (ΚΤΙΡΙΟ ΑΜΑΛΙΑΣ)
ΤΕΤΑΡΤΗ              12-3       ΑΙΘΟΥΣΑ 2.4 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        10-12     ΑΙΘΟΥΣΑ 2.4 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ)


ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ MATH LAB:
Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το Math Lab και να οργανώσετε μια συνάντηση ή να συμμετάσχετε σε μια τάξη σύμφωνα με το πρόγραμμα παραπάνω πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με έναν από τις δύο καθηγήτριες, κα Nena Gorou, MSc, και την κα Elena Baltzoglou, MSc, αναφέροντας το όνομά σας, πρόγραμμα σπουδών σας (π.χ. Foundation Year) και έτος σπουδών (π.χ. έτος 1). Οι καθηγήτριες θα σας αναθέσουν στο κατάλληλο πρόγραμμα Math Lab που είναι διαθέσιμο. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τις καθηγήτριες του Math Lab είναι:
E-mail: ngourou@nyc.gr  (για μαθήματα στο κτίριο Αμαλίας), και
Ε-mail: ebaltzoglou@nyc.gr    (για τα προγραμματισμένα μαθήματα στο κτίριο Καλλιθέας)