• English
  • Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά

Σεμινάριο: "Playing with the Big Boys: Ένα Επιχειρηματικό Success Story", από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College

Τρί, 11/21/2017 - 12:16

Το New York College – Thessaloniki Campus διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, σεμινάριο με θέμα: «Playing with the Big Boys: Ένα Επιχειρηματικό Success Story».

Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Μπέλλης, Official LEGO® Distributor in Greece.

Όπως τόνισε ο κος Μπέλλης στην ομιλία του, ο όμιλος LEGO είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Billund της Δανίας. Η εταιρεία εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Kirk Kristiansen που την ίδρυσε το 1932. Η φιλοσοφία της LEGO® είναι ότι το παιχνίδι «καλής ποιότητας» εμπλουτίζει τη ζωή ενός παιδιού - και θέτει τις βάσεις για τη ζωή του ως ενήλικα αργότερα. Πιστεύει ότι το παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο στην ανάπτυξη των παιδιών και διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργική έκφραση. Όλα τα προϊόντα LEGO® βασίζονται σε αυτή την υποκείμενη φιλοσοφία της μάθησης και της ανάπτυξης, μέσω του παιχνιδιού. Σήμερα, η οικογενειακή επιχείρηση από τη Δανία απασχολεί 12.000 υπαλλήλους, ξεπέρασε για πρώτη φορά την Mattel (2014), κατακτώντας την παγκόσμια κορυφή σε έσοδα και κέρδη.

Κατόπιν, ακολούθησε μακρά συζήτηση και ερωτήσεις καθώς το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από αυτό το επίκαιρο θέμα υπήρξε μεγάλο.