NYC SEMINAR Food & Beverage Control: η αποτελεσματικότητα του ελέγχου τροφίμων και ποτών σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 NEW YORK COLLEGE διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Food & Beverage Control ΙΙ: η αποτελεσματικότητα του ελέγχου τροφίμων και ποτών σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις”

Ο έλεγχος των τροφίμων και των ποτών είναι ζωτικής σημασίας στη λειτουργία μίας επισιτιστικής επιχείρησης ή των επισιτιστικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου. Είναι συχνό φαινόμενο επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα (εστιατόρια, μπαρ, κ.λ.π.) να αποτυγχάνουν όχι γιατί δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες ή εξυπηρέτηση ή ποιοτική διατροφή αλλά επειδή το κόστος ξέφυγε από τον έλεγχο (cost control).

Οι παράγοντες που πρέπει να συμπεριληφθούν στη συνολική εξέταση του ελέγχου των τροφίμων και των ποτών είναι:

  • Κόστος εργασίας
  • Τιμολόγηση μενού
  • Προσδιορισμός προτύπων
  • Προϋπολογισμός
  • Ανάλυση κόστους-όγκου-κέρδους
  • Διαχείριση και έλεγχος εξοπλισμού τροφίμων και ποτών

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η κατάρτιση επαγγελματιών της εστίασης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, σε μεθόδους οργάνωσης και ελέγχου τροφίμων και ποτών (F&B) με τρόπο αποτελεσματικό.

 

ΚΡΥΣΤΑ ΤΖΕΛΕΠΗ: Η Κρύστα Τζελέπη Μ.Α., PCC με 14ετή εμπειρία στην εκπαίδευση & ανάπτυξη στελεχών είναι ιδρύτρια και Μanaging Partner της Treasure Lab Ltd. με πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές Επιχειρήσεις.
Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη ενός οργανισμού – επιχείρησης.
· Η ουσιαστική βελτιώση όλων των ικανοτήτων και η απόκτηση εργαλείων coaching (καθοδήγησης) για την συνεχή ανάπτυξη των συνεργατών και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.
· Διαμόρφωση σχεδίου εφαρμογής στην πράξη.
· Εστίαση σε λύσεις- η μεθοδολογία SF
· Πρακτικές coaching βασισμένες σε λύσεις και αποτελέσματα
· Εργαλεία coaching- The Scaling Tool
· Κρίσιμες ερωτήσεις για αποτελεσματικό coaching
· Η χρήση των "κρίσιμων στιγμών"
· Σχέδιο προσωπικής χρήσης του coaching στην εργασία
Το σεμινάριο στηρίζεται σε εργαστηριακές μεθόδους ανάπτυξης και την παροχή συγκεκριμένων εργαλείων coaching.
Με τη συμμετοχή 2 ατόμων παρέχεται έκπτωση 20% και άνω των 3 ατόμων, έκπτωση 30%

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται και μέσω ΛΑΕΚ (0,24%)
Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης στο πληροφοριακό σύστημα: 28/4

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ στους συμμετέχοντες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες | ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 09 ΜΑΙΟΥ | ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 9.30-17.30
New York College-Αμαλίας 38, Σύνταγμα 2103225961, nycath@nyc.gr, www.nyc.gr

 

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ