Υποτροφίες σπουδών για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Wed, 08/01/2018 - 11:49

Υποτροφίες σπουδών για τους πυρόπληκτους της Αττικής
Εκπαιδευτικός Όμιλος New York Collage

Αθήνα, Ιούλιος 2018
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College στέκεται δίπλα  στους πυρόπληκτους της Αττικής και προσφέρει 10 πλήρεις υποτροφίες σπουδών, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Πιο αναλυτικά 5 υποτροφίες για σπουδές στο New York College και 5 για σπουδές στο IΙΕΚ New York, που αφορούν τον 1ο χρόνο φοίτησης σε οποιαδήποτε από τις ειδικότητες που προσφέρει.

Σε μια προσπάθεια συμπαράστασης σε ένα κοινωνικό σύνολο που δοκιμάζεται, o Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College θα δώσει την ευκαιρία σε δέκα νεαρά παιδιά  να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για ποιοτικές σπουδές που θα τους εξασφαλίσουν πιστοποιημένα προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα της επιλογής τους, είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος του New York College (NYC) σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, προσφέρουν ποιοτική πολυπολιτισμική εκπαίδευση στην Ελλάδα από το 1989, στην Τσεχία (University of new York Prague) από το 1998 και στην Αλβανία (University of New York Tirana) από το 2002.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NYC είναι στελεχωμένος με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και καθηγητές με υψηλά επιστημονικά προσόντα.  Οι εγκαταστάσεις του είναι άρτια εξοπλισμένες με τον απαραίτητο τεχνολογικό και διδακτικό
εξοπλισμό, και βρίσκονται στο Σύνταγμα και την Καλλιθέα. Περισσότερες πληροφορίες στο 2103225961 ή στο nycath@nyc.gr