ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Όροι Συμμετοχής διαγωνισμού «TRAVEL LIKE A NEWYORKER AT PRAGUE»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «TRAVEL LIKE A NEWYORKER AT PRAGUE»
Όροι Συμμετοχής
[Διάρκεια Διαγωνισμού: Έναρξη, 07/08/2019 και Λήξη, 30/08/2019]

Διοργανωτής του διαγωνισμού «TRAVEL LIKE A NEWYORKER AT PRAGUE» είναι o εκπαιδευτικός φορέας με την επωνυμία «NEW YORK COLLEGE», και τον διακριτικό τίτλο «ΚΟΛΕΓΙΟ NEA YORKH- ΝEW YORK COLLEGE A.E.» (εφεξής ο «διοργανωτής»), ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Λεωφ. Αμαλίας 38, Σύνταγμα. Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω του NEW YORK COLLEGE και φέρει την ονομασία «TRAVEL LIKE A NEWYORKER AT PRAGUE» (στο εξής «O Διαγωνισμός»). To New York College μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό, δίνει την ευκαιρία σε 1 τυχερό να περάσει ένα διαφορετικό τριήμερο στην Πράγα.
Οι παρόντες όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελούν το σύνολο των όρων διεξαγωγής αυτού και βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο του New York College, www.nyc.gr
Οι Όροι τροποποιούνται ελεύθερα από την διοργανώτρια, ο διαγωνισμός αναστέλλεται, μετατίθεται χρονικά, αναβάλλεται προσωρινά ή οριστικά, άλλως ακυρώνεται από τον Διοργανωτή με νεότερες ανακοινώσεις/καταχωρήσεις τους στην ανωτέρω ιστοσελίδα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πολίτες που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην εταιρεία-διοργανωτή μέχρι και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και οι ήδη εγγεγραμμένοι φοιτητές και απόφοιτοι του εκπαιδευτικού ομίλου New York College.

Διαδικασία Διαγωνισμού:
4.1. Κάθε συμμετέχων μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του New York College www.nyc.gr και να συμπληρώσει με τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο, ηλικία) την ειδική φόρμα που είναι αναρτημένη εκεί. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την 30/08/2019 και ώρα 10:00 (προθεσμία για έγκυρη χρονικά συμμετοχή). Μετά από την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας καμία συμμετοχή δεν θα λαμβάνεται υπόψιν. Μόνο οι πλήρως συμπληρωμένες φόρμες θα θεωρούνται έγκυρες για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

4.2. Τρόπος ανάδειξης νικητή :
Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα συγκεντρώνονται στο New York College και θα ακολουθηθεί κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί την 10/09/2019 με τον ακόλουθο τρόπο: με ηλεκτρονικό μέσο, το οποίο διασφαλίζει την απόλυτη τυχαιότητα και ακεραιότητα της διεξαγωγής της. Με την κλήρωση θα αναδειχτεί ένας νικητής και ένας επιλαχών.

4.3. Η ανακοίνωση του τελικού νικητή και του επιλαχόντα θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της κλήρωσης και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email.

4.4. Το έπαθλο του νικητή (παροχή για 1 άτομο):
2 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Πράγας, Αεροπορικά εισητήρια μετ’ επιστροφής για Πράγα. 

5.Διάρκεια Διαγωνισμού
Έναρξη : 08/08/2019
Λήξη : 30/08/2019

6. Ο νικητής αφού ενημερωθεί στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει στην σχετική φόρμα συμμετοχής, για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παραλαμβάνει το έπαθλό του κατόπιν συνεννόησης με το Κολλέγιο. Η μη προσέλευση του νικητή κατά την ημερομηνία που θα έχει κληθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητού τηλεφώνου στην δηλωμένη από αυτόν στην φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονική του διεύθυνση και στο δηλωμένο κινητό τηλέφωνο, απαλλάσσει αυτοδικαίως την εταιρεία από την υποχρέωσή της έναντί του να τους αποδώσει το δώρο και καλείται στη θέση προς απονομή του επάθλου ο επιλαχών, κατά την ίδια ως άνω διαδικασία. Ο νικητής (ή επιλαχών) προσέρχεται στα γραφεία του διοργανωτή και υπογράφει πριν από την ολοκλήρωση της παραλαβής του δώρου του σχετική δήλωση παραλαβής αυτού και απαλλαγής του διοργανωτή από κάθε ευθύνη.

7. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να ανακοινώνει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε κάθε φάση του διαγωνισμού καθώς και των νικητών, να τα χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Α50) περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτοδικαίως την έγκριση των συμμετεχόντων στην χρησιμοποίηση των στοιχείων τους, χωρίς να καταβάλλεται σε αυτούς αντάλλαγμα για την αιτία αυτή.

8. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται και διεξάγεται με διαφάνεια, οι δε παρόντες όροι σχετικά με την οργάνωση και τη διεξαγωγή του είναι δεσμευτικοί.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης
INSTAGRAM