ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ε.Π.Υ.Α –SECURITY)

To ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK είναι ένα δυναμικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης , θεμελιωμένο στην πολύχρονη εκπαιδευτική παράδοση και την αξιοπιστία του NEW YORK COLLEGE. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες ατομικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να υλοποιεί επιτυχή Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α (σεμινάρια Security) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΟΠΠΕΠ  και του ΚΕΜΕΑ (πιστοποίηση security) για την εγγυημένη απόκτηση της άδειας εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας (άδεια security).

Ποιούς αφορά:

Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιστοποιημένη άδεια εργασίας για να εργαστούν στον δυναμικό κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Όσους χρειάζεται να ανανεώσουν την παλαιότερου τύπου άδεια εργασίας τους σύμφωνα με τη νέα διαδικασία.

Η εκπαίδευση:

Το κάθε πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης υλοποιείται σε 105 ώρες, σε χρονικό διάστημα μκρότερο του ενός μήνα (ταχύρρυθμα τμήματα).

Τμήματα εκπαίδευσης υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με πέντε (5) ή έξι (6) ώρες εκπαίδευσης ανά ημέρα.

Οι εισηγητές των τμημάτων είναι πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ, έμπειροι και εξειδικευμένοι, με υψηλές αξιολογήσεις.

Χορηγείται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (εγχειρίδιο, σημειώσεις κ.α.) σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία, στην αίθουσα ή εξ αποστάσεως πανελλαδικά, με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (e-Learning).

Στο τέλος της εκπαίδευσης χορηγείται βεβαίωση κατάρτισης, απαραίτητη για τη συμμετοχή στις υποχρεωτικές εξετάσεις πιστοποίησης.

Οι εξετάσεις:

Οι εξετάσεις διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (4-5 φορές ανά έτος) από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ και είναι βασισμένες στην ύλη του σεμιναρίου εκπαίδευσης των 105 ωρών.

Εδώ και πέντε (5) χρόνια οι απόφοιτοι του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK  παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας  στις εξετάσεις - 98% επί του συνόλου.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK, το διοικητικό-γραμματειακό και εκπαιδευτικό του Προσωπικό, είναι κοντά στους υποψηφίους του για την υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξή τους κατά την εκπαίδευση και για ό,τι αφορά στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Υποστηρίζουμε και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας, βάσει προσφοράς θέσεων εργασίας από εταιρείες του κλάδου, που γνωρίζουν την ποιότητα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK και αναζητούν άψογα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά διαμορφώνουν τη συνολική μας πρόταση για ποιοτική εκπαίδευση και σίγουρη πιστοποίηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της Αγοράς!

Η ασφαλής επιλογή για διέξοδο στην επαγγελματική σας αναζήτηση είναι μία: ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK.

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Αποστέλλοντας αυτήν την φόρμα αποδέχεστε ότι τα στοιχεία που συμπληρώσατε θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας με σκοπό τόσο της απάντησης  του αιτήματος σας όσο και της μελλοντική σας ενημέρωσης περί των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα προσφέρουμε