ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Executive Leadership Program: Ηγετικές και Διοικητικές Ικανότητες για επιτυχημένη καριέρα

Executive Leadership Program: Ηγετικές και Διοικητικές Ικανότητες για επιτυχημένη καριέρα


Ολοκληρωμένο πρόγραμμα emba (mini mba) ανάπτυξης ηγετικών στελεχών

από τους κορυφαίους στον τομέα της ηγεσίας και των επιχειρήσεων

Σκοπός του emba (mini mba) είναι η ουσιαστική συμβολή στη διαρκή επιτυχία των επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και στην επιτυχημένη καριέρα των στελεχών. Το executive mba εστιάζει στην ανάπτυξη των πλέον κρίσιμων διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων που απαιτεί η αποτελεσματικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η ανάπτυξη σε συνθήκες αβεβαιότητας, πολυπλοκότητας έντονου ανταγωνισμού και συνεχών αλλαγών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος o Καθηγητής και Συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, Iδρυτής και διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Ανθρωπίνου δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ).

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων
 • Σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στελέχους και δεν έχουν κάνει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μεθοδολογία

Η ανάπτυξη του τρόπου σκέψης και των ικανοτήτων των εκπαιδευόμενων στηρίζεται σε εργαστηριακές μεθόδους όπως μελέτες πραγματικών περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, παίγνια, αυτοδιαγνωστικά εργαλεία και οδηγούς προσωπικής βελτίωσης.


Λεπτομέρειες
 • Επιστημονικός Υπεύθυνος

 • Περιεχόμενο

 • Πληροφορίες

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι o Καθ. Δημήτρης ΜπουραντάςIδρυτής και διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε).

Ο Καθ. Δημήτρης Μπουραντάς είναι Πρύτανης του New York College και Διευθυντής του Executive MBA. Ίδρυσε και διεύθυνε για 20 χρόνια το Executive MBA και το Msc in Human Resources Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό εργασιών στα πλέον έγκυρα επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίως. Έχει εκδώσει 15 βιβλία για στελέχη και το ευρύ κοινό που όλα είναι ευπώλητα. Εργάστηκε ως εκπαιδευτής και σύμβουλος σε μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Apivita και τώρα είναι μέλος της Ευρωχαρτικής Endless.

Το βιβλίο του Leadership Meta-competencies προτάθηκε για το βιβλίο της χρονιάς 2015, από το Chartered Management Institute στο ΗΒ (UK).

Γράμμα από τον Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά

Το πρόγραμμα προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα για την ανάπτυξη των στελεχών ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία των επιχειρήσεων και των οργανισμών τους και μέσω αυτής να εξασφαλίζουν τη δική τους επιτυχημένη καριέρα. Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ηγετικών στελεχών που θα εμπνέουν και θα οδηγούν τους ανθρώπους και τους οργανισμούς τους να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις στο επιχειρηματικό στερέωμα. Αυτό αποτελεί την φιλοσοφία του προγράμματος και των διδασκόντων που συνοπτικά ερμηνεύεται με την αντίληψη: “Leaders not only Managers”.

Καθ. Δημήτρης Μπουραντάς

Περιεχόμενο

Το πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ μαθήματα που αποτελούν τον κορμό του περιεχομένου των προγραμμάτων MBA  παγκοσμίως. Εστιάζει στην ανάπτυξη ικανοτήτων, σε μεθόδους και εργαλεία που έχουν εφαρμογή στη πράξη.

Μαθήματα 

Οι διδάσκοντες του προγράμματος είναι οι πλέον διακεκριμένοι καθηγητές στην Ελλάδαμε διεθνή αναγνώριση καθώς και πλούσια εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 • Μάνατζμεντ και Ηγεσία (16 ώρες) 
 • Επιχειρησιακή στρατηγική (8 ώρες) 
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (4 ώρες) 
 • Χρηματοοικονομική Διοίκηση (8 ώρες) 
 • Μάρκετινγκ (8ωρες) 
 • Digital Marketing (4 ώρες) 
 • Ηγεσία και Διοίκηση αλλαγών (4 ώρες) 
 • Επικοινωνία και Πειθώ (4 ώρες) 

Executive Leadership Program_ Ηγετικές και Διοικητικές Ικανότητες για επιτυχημένη καριέρα

Πληροφορίες

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: Παρασκευή 17:30-21:30 & Σάββατο 09:30-17:30

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Απρίλιος 2021

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

New York College ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες/ Εγγραφές: Αμαλίας 38, Σύνταγμα,105 58 

Τηλ: + (30) 210 322 5961, e-Mail: nycath@nyc.gr

New York College ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πληροφορίες/ Εγγραφές: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 138 & Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΜΑΡΑ), 546 22

Τηλ: + (30) 2310 889879, e-Mail: nycth@nyc.gr

Διάρκεια: 56 ΩΡΕΣ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ στους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ


Ο λόγος ύπαρξης μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ηγεσίας και του μάνατζμεντ στον επιχειρηματικό και κοινωνικό τομέα ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική λειτουργία, η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η διαρκής επιτυχία των επιχειρήσεων, των οργανισμών και των κοινωνικών οργανισμών και μέσω αυτής η ατομική, συλλογική και κοινωνική πρόοδος και ευημερία.

Το όραμα μας είναι να είμαστε στην Ελλάδα και παγκοσμίως πρώτοι στην ποιότητα και την καινοτομία της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης των γνώσεων, των ικανοτήτων και της διαμόρφωσης της άριστης κουλτούρας ηγεσίας, μάνατζμεντ και επιχειρηματικότητας για το κοινό καλό και την ευημερία των ανθρώπων.


NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe