ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (The University of Greenwich MBA)

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (The University of Greenwich MBA)


Το μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων είναι διεθνώς αναγνωρισμένος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην διοίκηση και διαχείριση των επιχειρήσεων. Το μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων προετοιμάζει τα στελέχη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων, εξετάζοντας τα προβλήματα που απασχολούν την οργάνωση.

Το μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Greenwich στοχεύει να αναπτύξει τη συμπεριφορά ενός ηγέτη και την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν, όπως το όραμα, η πρωτοβουλία, η αυτογνωσία, και άλλα που απαιτούνται για να οδηγήσουν μια ομάδα ή μια οργάνωση προς την επιτυχή εκπλήρωση των στόχων τους.

Στηριγμένο σε ένα ευρύ θεμέλιο των επιχειρησιακών λειτουργιών, στοχεύει να σε ενισχύσει να αποκτήσεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι την αλλαγή στην οποία η σύγχρονη οργάνωση εκτίθεται συνεχώς. Επίσης, ενισχύει περαιτέρω τις διοικητικές δεξιότητες και τη γνώση τους έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στο μέλλον τους.

 

 


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καθηγητές

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Ενότητες

 • Υποτροφία στην επιχείρηση
 • Ολοκληρωμένη διαχείριση επιχειρήσεων
 • Δημιουργικό πρόβλημα επίλυσης προβλημάτων και συμβουλευτικό έργο
 • Υπεύθυνη ηγεσία και ανάπτυξη
 • Στρατηγική και επιχειρηματική λήψη αποφάσεων
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση
 • Επιχειρηματικό Έργο Έρευνας

Διάρκεια

Το ΜΒΑ του Greenwich περιλαμβάνει 7 μαθήματα και διπλωματική εργασία. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες και τα μαθήματα διδάσκονται δύο ή τρία Σάββατα το μήνα 09:30-17:30

Καθηγητές

Υπεύθυνος Προγράμματος: Yong Lin, PhD

Ο Δρ. Yong Lin υπήρξε κύριος λέκτορας στη διαχείριση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Greenwich Business School από το 2009. Πριν από την ένταξή του στο Πανεπιστήμιο του Greenwich, εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης του Huazhong University of Science and Technology στην Κίνα. Ήταν επίσης επισκέπτης ερευνητής στο IfM (Ινστιτούτο Βιομηχανίας) του Πανεπιστημίου του Cambridge και βοηθός έρευνας στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ. Ο Δρ. Λιν διδάσκει στους τομείς της διαχείρισης λειτουργιών, της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, της διαχείρισης της εφοδιαστικής, της ηλεκτρονικής εφοδιαστικής, της διεθνούς αγοράς και της διαχείρισης του έργου. Είναι μέλος της Ομάδας Ερευνών του Πανεπιστημίου της Greenwich. Διεθνής εκπαιδευτής συνδέσεων.

Υπεύθυνος Προγράμματος στην Αθήνα: Kelley Galloway

Η Kelley είναι υπεύθυνη του προγράμματος του University of Greenwich από το 2010, ενώ διδάσκει στο New York College από το 1994. Είναι κάτοχος Πτυχίου Κοινωνικών Επιστημών από το Richmond: the American International University in London και Μεταπτυχιακού στην Κοινωνιολογία από το London School of Economics. Στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Greenwich διδάσκει τα μαθήματα Personal & Professional Development I (PPD1) το οποίο επικεντρώνει στην ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων των φοιτητών (εργαλεία έρευνας, χρήση παραπομπών, παρουσιάσεις), PPD2 το οποίο επικεντρώνει στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων (συγγραφή βιογραφικού, συνέντευξη, εργασία σε ομάδα και εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων) και το PPD3 το οποίο είναι η Συμβουλευτική Εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί ατομικά από τον κάθε φοιτητή και επικεντρώνει στη σωστή εκπόνηση και συγγραφή ενός ερευνητικού έργου. Η εμπειρία της τόσο με το Αμερικανικό όσο και με το Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης, καθώς και η κοινωνιολογική της κατάρτιση, της επιτρέπουν να συμβουλεύει και να βοηθά τους φοιτητές σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Local Tutors

Αλέξανδρος Κουτρουμπής (Υποψήφιος Διδάκτωρ)

Ο κ. Κουτρουμπής είναι Διευθυντής του Τμήματος Ναυτιλιακών στο New York College. Είναι, επίσης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει δικό του Νομικό Γραφείο εξειδικευμένο στο Εταιρικό/ Εμπορικό Δίκαιο. Ο κ. Κουτρουμπής είναι κάτοχος Πτυχίου στο Δίκαιο (LLB Hons) από το University of Greenwich και Μεταπτυχιακού στο Δίκαιο (LLM) από το London School of Economics. Εκτός από το μάθημα Context & Regulatory Framework του πρώτου έτους, διδάσκει το μάθημα Ναυτιλιακών του δεύτερου έτους Shipping Policies & Regulations, Marine Law & Marine Insurance. Είναι εξειδικευμένος στα ζητήματα Ναυτιλίας και διδάσκει επίσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Marine Engineering Management. Οι καινοτόμες τεχνικές διδασκαλίας που χρησιμοποιεί βοηθούν τους φοιτητές να μάθουν πολλά περισσότερα από το υλικό του κάθε μαθήματος.

Δρ. Ιάκωβος Αράπογλου

Ο Δρ. Αράπογλου εξειδικεύεται στην Στατιστική και τα Διεθνή Οικονομικά. Είναι κάτοχος Διδακτορικού στα Διεθνή Οικονομικά από το City University of New York, ΗΠΑ., καθώς και Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις. Εντάχθηκε στο Ακαδημαϊκό Προσωπικό του New York College το 1995, και είναι, έκτοτε, ένα από τα πολυτιμότερα μέλη του. Οι φοιτητές απολαμβάνουν τον τρόπο διδασκαλίας του, ο οποίος περιλαμβάνει τη χρήση σύγχρονων παραδειγμάτων, ιδιαίτερα σχετιζόμενων με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τα οποία συνδέει με την οικονομική θεωρία και παρουσιάζει με προσιτό τρόπο. Διδάσκει το μάθημά ‘Creativity & Decision-Making in Business’, το οποίο συνδυάζει όλα τα πεδία ειδίκευσής του.

Γιώργος Γεωργουσόπουλος

Ο Γεώργιος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ΗΠΑ και είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης (NYIT), MBA από το Πανεπιστήμιο Adelphi και από το Πανεπιστήμιο του Louisville. Είναι υποψήφιος για Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από τη Διεθνή Σχολή Διοίκησης (ISM) στο Παρίσι της Γαλλίας και η Διδακτορική του διατριβή εξετάζει θέματα σχετικά με τη Διαχείριση και την Αλυσίδα Αξίας. Παρακολούθησε επίσης επιχειρηματικά σεμινάρια ως επισκεπτόμενος μελετητής στο Παρίσι, στη Sanghai και στο Τόκιο. Ο Γιώργος διδάσκει στο SUNY Empire State College από το 2004, στο Πανεπιστήμιο του Greenwich από το 2012 και στο μεταπτυχιακό (Greenwich, IUKB, ESG). Ήταν επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βρετάνης, Brest στη Γαλλία που διδάσκει τη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Graduate Level). Οι μέθοδοι διδασκαλίας του Γιώργου και η δυνατότητα υποστήριξης των μαθητών για την πλήρη αξιοποίηση του δυναμικού τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Νέας Υόρκης.

Πέννυ Βλάγκου

Η κ. Βλάγκου διδάσκει στο New York College από 1999 με εξειδίκευση σε μαθήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Μέσω και της επαγγελματικής της εμπειρίας ως Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού, η κ. Βλάγκου έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους φοιτητές της πραγματικά παραδείγματα από τον εργασιακό χώρο τόσο των ΗΠΑ, όσο και της Ελλάδας. Με Πτυχίο στις Διεθνείς Επιχειρήσεις από το Elmhurst College στις ΗΠΑ και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Loyola University στις ΗΠΑ, η κ. Βλάγκου κατέχει έναν πλούτο γνώσεων σχετικά με το αντικείμενο των επιχειρήσεων. Η κ. Βλάγκου προσκαλεί συχνά επαγγελματίες από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και αποφοίτους του New York College για ομιλίες στις τάξεις της. Οι φοιτητές εκτιμούν πολύ τη ζωτικότητα της διδασκαλίας της, τον ενθουσιασμό της για το αντικείμενο και την προσήνειά της.

Δρ. Βασίλης Σκιάνης

Ο Βασίλης έχει πτυχίο Bachelor in Banking and Financial Management από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Οικονομική του Περιβάλλοντος από το London School of Economics and Political Science. Είναι επίσης ερευνητικός συνεργάτης και συμμετέχει στην οργάνωση διεθνών ακαδημαϊκών διασκέψεων με το Ινστιτούτο Αθηνών για Εκπαίδευση και Έρευνα (ATINER). Ο Βασίλης έχει συμμετάσχει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα (EU FP7 και H2020) και σε συμβουλευτικά προγράμματα.

Δρ. Ιάκωβος Αράπογλου

Ο Δρ. Αράπογλου ειδικεύεται στην επιχειρηματική στατιστική και τη διεθνή οικονομία. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα) καθώς και Διδάκτορας Τεχνών στις Διεθνείς Σχέσεις. Έχει σπουδάσει στο NYC από το 1995 και είναι πολύ αναγνωρισμένο μέλος της σχολής. Οι μαθητές απολαμβάνουν την προσέγγισή του στη διδασκαλία που περιλαμβάνει τα τρέχοντα παραδείγματα, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, συνδέονται με την οικονομική θεωρία και παρουσιάζονται κατά τρόπο κατανοητό. Είναι ο παραλήπτης του Βραβείου Αριστείας των Δασκάλων πέντε φορές, αποδεικνύοντας έτσι τις εξαιρετικές δεξιότητες διδασκαλίας του.

Ελεφαντία Παναγιώτου

Η Ελεφαντία είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διπλωματούχος (στο μεταπτυχιακό επίπεδο) της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ της Αγγλίας και MBA από το Πανεπιστήμιο του Greenwich. Έχει εργαστεί σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ελλάδα και έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας. Η Ελεφαντία είναι Διευθυντής Επιχειρήσεων στο New York College και μέλος της Σχολής μας από το 2006.

 

Καριέρα

Το MBA του Greenwich δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα ανάπτυξης των δεξιοτήτων που χρειάζονται για καλύτερη προοπτική στην αγορά εργασίας. Επίσης τους δίνει τη δυνατότητα οι σπουδαστές να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον λειτουργίας.

Η δομή του MBA έχοντας την πρακτική εφαρμογή εξασφαλίζει στους φοιτητές την ικανότητα να αναλύουν και να δημιουργούν πραγματικά ζητήματα επιχειρήσεων και διαχείρισης που λειτουργεί σε ένα τοπικό και διεθνές εργασιακό περιβάλλον.

Τέλος οι απόφοιτοι μπορούν να αναπτύξουν τις προσωπικές, επιχειρησιακές και διευθυντικές δεξιότητές τους μέσω της έκθεσης στην εφαρμοσμένη επίλυση προβλήματος, το ρόλος-παιχνίδι, και τις εμπειρικές καταστάσεις εκμάθησης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Θα κατανοήσετε τα τρέχοντα επιχειρηματικά ζητήματα, τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων και τον τόπο των οργανισμών στον επιχειρηματικό κόσμο.
 • Θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τρέχοντα θέματα σε μια επιχείρηση και να τα διαχειριστείτε μέσω της έρευνας και της πρακτικής.
 • Θα εφαρμόσετε σχετικές γνώσεις σε μια σειρά σύνθετων καταστάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται με άλλους τομείς μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού

UNIVERSITY OF GREENWICH, U.K.


Το Κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe