ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίεςΜε την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πρόγραμμα στήριξης επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών, πληττόμενων απο τον covid-19

Πρόγραμμα στήριξης επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών, πληττόμενων απο τον covid-19


Το New York College Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Eπιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ.2) ενημερώνει τους δυνητικά ωφελούμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάση ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Πού απευθύνεται: Σε επιστήμονες - ελέυθερους επαγγελματίες από τους παρακάτω κλάδους:

 • δικηγόροι,  ελεύθεροι  επαγγελματίες  ή  με  έμμισθη  εντολή,  καθώς  και  οι  ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές 

 • μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων

 • οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως

 • εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

 • ιατροί όλων των ειδικοτήτων

 • ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Διάρκεια: 100 ώρες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Στόχος: H αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελούμενων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου τους.

Εκπαιδευτικό επίδομα: Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι ύψους 600€ ανά εκπαιδευόμενο και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις μέσα στον Απρίλιο, 400€ με την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και 200€ με την συμπλήρωση 100 ωρών διδασκαλίας.

Μετά από απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 14/04/2020:

 • Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία λήγει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 23.59.
 • Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία λήγει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15.00.
 • Το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης πρέπει να ολοκληρωθεί από τους οφελούμενους το αργότερο έως 31/5/20.
 • Οι εξετάσεις πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των επανεξετάσεων πιστοποίησης, θα πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του προγράμματος κατάρτισης και το αργότερο έως την 20η/6/2020

Μην χάνεις χρόνο, κάνε την αίτησή σου μαζί μας σήμερα!

Για να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία υποβολής σου,

συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ ή τηλεφώνησέ μας στο 210 32 25 961


 

 


Λεπτομέρειες
 • Διαδικασία συμμετοχής

 • Επιλέξιμοι ΚΑΔ

 • Αντικείμενα

 • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 • Πρόσκληση

Διαδικασία συμμετοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ: Με 10 σωστές κινήσεις γίνεσαι άμεσα δικαιούχος!

1. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να βρούμε αν ο ΚΑΔ που έχουμε δηλώσει στην εφορία είναι επιλέξιμος. Εάν ναι πρέπει να εκτυπώσουμε την σελίδα του taxisnet σε pdf. Δείτε εδώ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ.

2. Επιλέγουμε 3 αντικείμενα κατάρτισης με σειρά προτεραιότητας, όποια  μας ενδιαφέρουν περισσότερο από τα 10 προσφερόμενα. Δείτε εδώ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

3. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία που ζητούνται στην Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής σε ένα email. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν αλλάζουμε τίποτα στο μέιλ, καθώς δίνεται έτσι ακριβώς στη πρόσκληση του υπουργείου και δεν επιτρέπεται παρέμβαση.

4. Συμπληρώνουμε σωστά και πλήρως και υπογράφουμε (με το ονοματεπώνυμο μας ολογράφως) την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

5. Εκτυπώνουμε σε αρχείο τη σελίδα από το e-banking ή βγάζουμε φωτογραφία την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου ώστε να φαίνεται ευδιάκριτα το ΙΒΑΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να είμαστε πρώτος δικαιούχος.

6. Σκανάρουμε ή φωτογραφίζουμε και επισυνάπτουμε αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου.

7. Όλα τα προηγούμενα στοιχεία και επισυναπτόμενα αρχεία δηλαδή το ΚΑΔ, το ΙΒΑΝ, και σκαναρισμένη την εξουσιοδότηση και την ταυτότητα (2 όψεις ή το διαβατήριο) τα προωθούμε με e-mail στο nycvoucher@nyc.gr

8. Σας ενεργοποιούμε την επιταγή κατάρτισης και σας αποστέλλουμε άμεσα κωδικούς για την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης. Διάρκεια κατάρτισης: 100 ώρες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

9. Πολύ γρήγορα πιστώνονται στον δηλωμένο λογαριασμό σας 400€. Με την συμπλήρωση των 100 ωρών πιστώνονται στο λογαριασμό σας άλλα 200€. 

10. Όσοι το επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης στο γνωσιακό αντικείμενο που παρακολούθησαν, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτική για να λάβετε το Εκαπαιδευτικό Επίδομα των 600 ευρώ. ΟΙ εξετάσεις, για όσους το θελήσουν, θα διενεργηθούν εντός του Μαΐου.

Εάν επιθυμείτε να σας βοηθούμε στην έγκαιρη και έγκυρη υποβολή της αίτησής σας,

παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εδώ ή τηλεφωνήστε μας στο 210 32 25 961

Επιλέξιμοι ΚΑΔ

Δείτε εδώ: ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ

Αντικείμενα

Δείτε εδώ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ_1

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ: www.nyc.gr/voucher-form και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη συμμετοχής. 

 

Πρόσκληση

Δείτε εδώ την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 • Γίνε δικαιούχος του voucher επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών
 • Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι εδώ
 • Κάνε σωστά την αίτηση σου
 • Ενημερώσου υπεύθυνα απο τους ειδικούς
 • Γίνε άμεσα δικαιούχος με 10 σωστές κινήσεις

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM