ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία (Ερευνητική Κατεύθυνση)

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία (Ερευνητική Κατεύθυνση)


Το μεταπτυχιακό ψυχολογίας MPhil/ Innovation απευθύνεται σε πτυχιούχους ψυχολογίας, που επιδιώκουν να αναπτύξουν σε βάθος γνώση σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ψυχολογίας και να παράγουν έρευνα σε υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών επιδόσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν θέματα που εμπίπτουν στους τομείς εμπειρίας του New York College. Ένα ευρύ φάσμα τομέων έρευνας στο πλαίσιο της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας μπορεί να επιβλέπεται.

 

 


Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα Σπουδών

  • Καθηγητές

  • Newsletter

  • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Ως πρώτο βήμα για το πρόγραμμα του MPhil, το New York College προσφέρει ένα «δυνατό στοιχείο», το οποίο είναι η περίοδος προετοιμασίας με σεμινάρια και διαλέξεις, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα (Σάββατο και Κυριακή, 10:00-17:30). Η προετοιμασία αυτή σκοπεύει στο να ανανεώσει τις ερευνητικές ικανότητες των φοιτητών αλλά και να τους βοηθήσει στην προετοιμασία της αίτησης τους για το MPhil, την πρότασή τους και –τελικά- στην διπλωματική τους.

Διάρκεια 

Η έλαχιστη διάρκεια των σπουδών για ένα MPhil είναι 1,5 έτος (3 έτη με μερική παρακολούθηση).

Καριέρα

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν είτε σε επαγγελματική αποκατάσταση στον χώρο της Ψυχολογίας είτε να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση ενός Διδακτορικού.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  • Επιβλέποντες καθηγητές, ακαδημαϊκό προσωπικό και μέλητoυ ακαδημαϊκού διοικητικού συμβουλίου συνεργάζονται, και συνεισφέρουν στη βελτίωση των ερευνητικών προτάσεων που παρουσιάζουν οι διδακτορικοί φοιτητές.
  • Είμαστε περήφανοι για τους φοιτητές και αποφοίτους μας οι οποίοι διεξάγουν διαθεματική καινοτόμο έρευνα και έχουν ενεργή παρουσία στην επιστημονική κοινότητα μέσω της συμμετοχής τους σεδιεθνή συνέδρια.
  • Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα (Διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια, συγγραφή και υποστήριξη τηςδιατριβής).

UNIVERSITY OF BOLTON, U.K.


Το κρατικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1825 και αναδείχθηκε πρόσφατα ως ένα από τα 4 κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας όσον αφορά στο κριτήριο «ικανοποίηση φοιτητών», σύμφωνα με την διαβάθμιση του Complete University Guide. Το 2020 σύμφωνα με την Guardian, το βρίσκει να θριαμβεύει στην 50η θέση στη λίστα διαβάθμισης των Βρετανικών Πανεπιστημίων. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe