ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίεςΜε την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Προκαταρκτικό έτος Επιστημών

Προκαταρκτικό έτος Επιστημών


Γιατί Προκαταρκτικό Ετος;
Το προκαταρκτικό έτος είναι μιά γέφυρα μεταξύ των σημερινών γνώσεων του υποψηφίου και των απαιτήσεων εγγραφής στο πρώτο έτος των Αγγλικών Πανεπιστημίων.Επιπλέον εαν ο/η υποψηφιος/α δεν έχει σχετικά υψηλό βαθμό στο Απολυτήριο ή τα Αγγλικά του/της δεν είναι σε επίπεδο (TOEFL,IELTS) τότε το προκαταρκτικό έτος είναι απαραίτητο.

Τα μαθήματα του προκαταρκτικού έτους δεν γεφυρώνουν μόνο τα ακαδημαίκά κενά αλλά βοηθούν στήν βελτίωση της Αγγλικής γλώσσας και στην προσαρμογή του τρόπου ζωής και κουλτούρας στην Αγγλία και το Πανεπιστημιακό περιβάλλον.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προκαταρκτικού έτους ο/η υποψηφιος/α μπορεί να συνεχίσει στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Greenwich ή βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητες του/της εγγραφής σε άλλο Αγγλικό Πανεπιστήμιο.

Τό New York College ειναι αναγνωρισμένο απο το University of Greenwich ώστε μετά το προκαταρκτικό έτος να εγγράφωνται οι σπουδαστές στους τομεις :Επιστημών, Μηχανικών, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας, Ανθρωπιστικές Επιστήμες κλπ.

 

Ο σκοπός του Προκαταρκτικού Ετους ειναι να εφοδιάσει τους σπουδαστές με γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να παρακολουθήσει προγράμματα σπουδών στούς τομείς: Μηχανικών,Πληροφορικής ,Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Αποτελείται απο τέσσερα προγράμματα:Πληροφορικής,Μηχανικών,Ανθρωπιστικών Σπουδών και Επιστημών.


Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα Σπουδών

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα εχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να έχει ένα ευρύ περιεχόμενο αντικειμένων για να κατανοήσουν οι σπουδαστές βασικές γνώσεις θεωρίας και πράξης σε κάθε ειδικότητα.Επιπλέον κάθε κατεύθυνση του προκαταρτικού έτους έχει σχεδιασθεί για να δίνει την δυνατότητα στούς σπουδαστές να μεταγγραφούν σε άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου. Κάθε κατευθυνση εχει 60 κοινές εκπαιδευτικές μονάδες πού εφοδιάζει με δεξιότητες σε συγγενή πεδία όπως: μαθηματικά,πληροφορική και τεχνολογία πληροφοριακών συστημάτων και συγχρόνως να δώσει προσωπικές δεξιότητες ώστε ο σπουδαστής να αυτοδιδάσκεται,να διαχειρίζεται τον χρόνο,την επικοινωνία και να αποκτήσει αναλυτικές και κριτικές ικανότητες.

Κάθε κατεύθυνση περιέχει επιπλέον 60 μονάδες στο κυρίως αντικείμενο.Για την ολοκλήρωση του προγράμματος πρέπει κάθε σπουδαστής να παίρνει 120 μονάδες τον χρόνο .

Σημειώνεται οτι μαθήματα 15 εκπαιδευτικών μονάδων διδάσκονται συνήθως στην διάρκεια ενός εξαμήνου και ολοκληρώνονται στο τέλος του εξαμήνου, ενώ μαθήματα των 30 εκπαιδευτικών μονάδων διδάσκονται και ολοκληρώνται στην διάρκεια δύο εξαμήνων.Κοινά μαθήματα

  • Γλώσσα και Δεξιότητες (30 Μονάδες)
  • Βασικά Μαθηματικά (15 Μονάδες)
  • Case Study (15 Μονάδες)

Πεδίο Επιστημών

  • Εργαστηριακές Δεξιότητες (30 Μονάδες)
  • Βιολογία (15 Μονάδες)
  • Χημεία (15 Μονάδες)

Διάρκεια

Το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί για να ολοκληρώνεται κάθε χρόνο για σπουδαστές πλήρους παρακολούθησης και δυο χρόνια για σπουδαστές μερικής παρακολούθησης.Οι σπουδαστές κανονικά δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους πρίν απο τον προβλεπόμενο χρόνο.Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν εγκρίσεως του Πανεπιστημίου μπορεί να επεκταθεί ο χρόνος παρακολούθησης.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe