ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό

Μεταπτυχιακό Μηχανικοί Λογισμικού


Το MSc για Software Engineers σας προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσετε τις τελευταίες μεθοδολογίες και τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού. Το μεταπτυχιακό με εξειδίκευση στον προγραμματισμό έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με εταίρους από την αγορά εργασίας, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε επαγγελματικές δεξιότητες, να διεγείρετε τη δημιουργική σκέψη και να βελτιώσετε την τεχνική επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων. Σας προετοιμάζει για την μεταπτυχιακή σταδιοδρομία σας στον προγραμματισμό με μαθήματα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ικανότητες που σχετίζονται με την έρευνα, την κριτική, τη σύνθεση και την καινοτομία και να ενισχύσετε βασικές δεξιότητες όπως η ομαδική εργασία και η ακαδημαϊκή γραφή.

Quick info

Επίπεδο Σπουδών: Μεταπτυχιακό

ECTS: 90

Έναρξη: Νοέμβριος

Κριτήρια Εγγραφής:

Πτυχίο Πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο φορέα σε συναφές αντικείμενο

 IELTS 6.0 ή ισοδύναμο

Συνέντευξη στην οποία θα εκτιμηθεί η καταλληλότητα του υποψηφίου

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Magazine

Πρόγραμμα Σπουδών

 • Σύγχρονες Πρακτικές Μηχανικής Λογισμικού
 • Προηγμένη Ανάπτυξη Λογισμικού
 • Dev Ops
 • Ερευνητικές Μέθοδοι
 • Διπλωματική Εργασία (Project)

Διάρκεια

Η πλήρους φοίτησης διάρκεια του προγράμματος MSc Μηχανικών Λογισμικού είναι 12 μήνες (συν 6 μήνες διπλωματική εργασία) και η μερικής φοίτησης είναι 24 μήνες (συν 6 μήνες διπλωματική εργασία). Τα μαθήματα διδάσκονται κυρίως Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο έτσι ώστε να μην εμποδίζεται πρόγραμμα εργασίας των φοιτητών.

Καριέρα

Ως πτυχιούχοι του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού θα έχετε ευκαιρίες καριέρας σε διάφορους ρόλους στον πλέον σύγχρονο τομέα της πληροφορικής, από τη διαχείριση έργων λογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού. Επιπλέον, θα έχετε το προβάδισμα σε ανάλογες θέσεις εργασίας σε εταιρείες συμβούλων λογισμικού, εξειδικευμένες επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού και τμήματα πληροφορικής μεγάλων οργανισμών (χρηματοπιστωτικών, τηλεπικοινωνιακών και δημόσιων).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Συνδυάζει τεχνικές γνώσεις με διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες
 • Διδακτικές Ενότητες με σημαντικό πρακτικό περιεχόμενο το οποίο προετοιμάζει τους σπουδαστές για τον τομέα της Tεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας
 • Ευέλικτο πρόγραμμα ιδανικό για σπουδαστές που εργάζονται
 • Ποικιλία μαθημάτων που δίνει εύρος επαγγελματικών επιλογών
 • Διδακτικό προσωπικό με άριστη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα
 • Projects σε συνεργασία με εταιρείες Πληροφορικής

UNIVERSITY OF BOLTON, U.K.


Το κρατικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2022 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON διαβαθμίστηκε στη 12η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων όσον αφορά στο κριτήριο ικανοποίησης των σπουδαστών από το επίπεδο διδασκαλίας (satisfied with teachers) και επιπλέον, όσον αφορά στη γενική κατάταξη (Guardian score), αναβαθμίστηκε κατά 4 θέσεις, στην 46η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων για το 2021-2022. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 https://fb.watch/7z91qjfI7J/ και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο»: https://fb.watch/7ziulS3_8t/ Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe