ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο Μηχανικοί Υπολογιστών

Πτυχίο Μηχανικοί Υπολογιστών


Γνωστικά Αποτελέσματα:
Ολοκληρώνοντας επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Επιδείξουν εις βάθος γνώση σε θέματα ανάλυσης συστημάτων, επικοινωνιών δεδομένων, συστημάτων βάσεων δεδομένων, μηχανικής λογισμικού, ηλεκτρονικού εμπορίου και σχεδίασης ιστοσελίδων, αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού (σε Java και/ή Visual Basic), καθώς και να κατανοούν σε βασικό επίπεδο θέματα σχεδίασης μικροεπεξεργαστών και σχεδίασης γλωσσών προγραμματισμού
 • Αναλύουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται υπολογιστικά συστήματα τόσο στις τεχνικές όσο και στις διαχειριστικές τους πτυχές.
 • Κατανοούν και εφαρμόζουν τις θεωρίες και αρχές της σχεδίασης συστημάτων σε πραγματικά έργα υλικού και λογισμικού.
 • Έχουν ένα υπόβαθρο στην επιστήμη και στις θεωρητικές σπουδές όπως αυτό παραδίδεται μέσω του προγράμματος Γενικής Παιδείας.
 • Εξηγούν τις αρχές και θεωρίες της ηθικής λήψης αποφάσεων και των πρακτικών της επιπτώσεων στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.
 • Επιδιώξουν μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματικές πιστοποιήσεις στους τομείς του προγραμματισμού, της μηχανικής λογισμικού και της υποστήριξης και διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων.

Αποτελέσματα Δεξιοτήτων:
Ως αποτέλεσμα της αποπεράτωσης του προγράμματος, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τις εξής δεξιότητες και αρχές:

 • Εξαιρετικές δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Θα πρέπει να επιδεικνύουν δεξιότητες αναλυτικής και κριτικής σκέψης, που απαιτούνται για την λήψη λογικών και σωστών αποφάσεων τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στον τομέα της διοίκησης.
 • Δεξιότητες αριθμητικής και ποσοτικής ανάλυσης δεδομένων, που περιλαμβάνουν ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων όπως και βαθιά γνώση μαθηματικών, κάτι που είναι απαραίτητο για επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής.
 • Αποτελεσματική χρήση των επικοινωνιών και της τεχνολογίας της πληροφορίας σε εφαρμογές του χώρου των επιχειρήσεων.
 • Αποτελεσματική αυτοδιαχείριση από πλευράς χρόνου, σχεδιασμού και συμπεριφοράς, καθώς και ανάληψη πρωτοβουλιών και διαμόρφωση επιχειρηματικού πνεύματος
 • Αυτεπίγνωση, χαρακτήρας ανοιχτός και ευαίσθητος στην διαφορετικότητα σε σχέση με τους ανθρώπους, τις κουλτούρες και τις επιχειρήσεις.

Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

 

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο bachelor's είναι σχεδιασμένα για διάρκεια πλήρους παρακολούθησης τεσσάρων (4) ετών.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι Επιστήμης των Υπολογιστών μπορούν να εργαστούν σε τομείς προγραμματισμού υπολογιστικών συστημάτων, μηχανικής λογισμικού, υποστήριξης και διαχείρισης δικτύων, σχεδίασης και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, ανάλυσης και ελέγχου συστημάτων, σχεδίασης ιστοσελίδων και άλλα.

Ο ρόλος είναι συχνά απαιτητικός, αλλά πολυποίκιλος και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Με δεδομένο τον ύψιστο ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων στις εφαρμογές επιχειρήσεων, οι επαγγελματίες πληροφορικής διαμορφώνουν ένα απαραίτητο κομμάτι του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού για τους σύγχρονους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Οι απόφοιτοι μας του τομέα Επιστήμης των Υπολογιστών έχουν βρει εργασία σε θέσεις προγραμματιστών, διαχειριστών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, μηχανικών λογισμικού, τεχνικής υποστήριξης, καθώς και διαχείρισης και σχεδίασης συστημάτων, κυρίως στον τομέα παροχής υπηρεσιών στον χώρο των υπολογιστών (τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών για το διαδίκτυο, οικονομικές υπηρεσίες, κλπ)

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Combines technical with business and managerial skills

 • Highly practical, prepares students for the IT sector

 • Flexible program ideal for working students

 • Provides a variety of topics giving the opportunity for a broad diveristy of careers

 • Motivated and dedicated faculty with strong skills and experience in the industry

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΠΟΥΔΩΝ


Στο New York College: Το BS στην επιστήμη των υπολογιστών παρέχει την ευκαιρία στους αποφοίτους να εγγραφούν στα μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Internet Engineering and Web Management, ή στο MBA in Management of Information Systems που παρέχονται από το New York College. Οι περισσότεροι απόφοιτοι επιλέγουν τον συνδυασμό της εργασίας με την φοίτηση σε κάποιο από τα MSc/MBA προγράμματά μας.

Σε ιδρύματα του εξωτερικού: Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State College γίνεται αποδεκτό στα περισσότερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και σε όλα τα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν και βαθμό πτυχίου (GPA) μεγαλύτερο από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για συνέχιση των σπουδών σας στο εξωτερικό, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλο σπουδών νωρίς στην διάρκεια των σπουδών σας, και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM