ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Διαχείριση Προσωπικού

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Κατεύθυνση: Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων)


Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί ένα από τα στρατηγικότερα κριτήρια για την ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το πτυχίο Bachelor στις Σπουδές Διοίκησης επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) από το Πανεπιστήμιο του Greenwich στοχεύει στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων γύρω από τη φιλοσοφία των προσλήψεων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και τη θεωρία της δημιουργίας κινήτρων που ενισχύουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Η διαχείριση προσωπικού είναι ένας τομέας που έχει υποστεί σημαντικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, οι εταιρίες επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και στρατηγικής σκοπιάς, με στόχο να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το πτυχίο ειδίκευσης στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) αποτελεί ισχυρό εργαλείο για όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης προσωπικού. Με βάση τις γνώσεις του στη διοίκηση επιχειρήσεων, ο απόφοιτος αυτού του προγράμματος αποκτά εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, επεκτείνοντας τις προοπτικές της καριέρας του, ενώ ταυτόχρονα θέτει γερά θεμέλια για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετικούς με το ανθρώπινο δυναμικό.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.Quick info

Διάρκεια: Τρία χρόνια
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
Ακαδημαϊκά Εξάμηνα: Δύο
Εξεταστική περίοδος: Μάιος, Αύγουστος

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Απολυτήριο Λυκείου
Αγγλική Γλώσσα Επιπέδου IELTS 6.0 ή αντίστοιχο


Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα Σπουδών

  • Καθηγητές

  • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Πρώτο Έτος
Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη
Εισαγωγή στις Επιχειρηματικές Διαδικασίες
Επιχειρηματικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη
Εισαγωγή στα Οικονομικά για Επιχειρήσεις
Διαχείριση Έργου

Δεύτερο Έτος
Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη 2
Δημιουργικότητα και Λήψη Αποφάσεων στις Επιχειρήσεις
Διαχείριση Λειτουργιών
Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργου
Εργασιακές Σχέσεις και Ανταμοιβές

Τρίτο Έτος
Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη 3
Στρατηγική Διοίκησης
Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Ανάπτυξη Μικρών Επιχειρήσεων

 

Καθηγητές

Υπεύθυνος Προγράμματος: Wenxian Sun, PhD
Η Δρ Wenxian Sun είναι ο Επικεφαλής του Προπτυχιακού Προγράμματος BA Business Studies στο Τμήμα Διαχείρισης Συστημάτων και Στρατηγικής. Έλαβε το Διδακτορικό της στη Διοίκηση για το οποίο διεξήγαγε μια εθνογραφική μελέτη για να αναπτύξει ένα μοντέλο επικοινωνίας που στοχεύει στη βελτίωση της διάδοσης των επιχειρηματικών και διοικητικών πρακτικών στα MNEs. Υπό το φως του κοινωνικού επικοδομισμού (social constructionism), δημιούργησε τη μεθοδολογία «SISI» (Survey-Immerse-Share-Integrate) για να αντιμετωπίσει τις ερευνητικές προκλήσεις και προβλήματα. Η έρευνα αυτή κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Δημοσίευσης στο ετήσιο συνέδριο της UK System Society (UKSS). Η Dr Sun έχει πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας στον κλάδο στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιπλέον διοργάνωσε διάφορα είδη έργων στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για την κινεζική κυβέρνηση, τους δημόσιους τομείς και την Επιτροπή Αρχιτεκτονικής & Κατασκευής για την οποία έλαβε το βραβείο της κινεζικής κυβέρνησης. Η Δρ. Sun έχει διεπιστημονικά ερευνητικά ενδιαφέροντα για να καλύψει τομείς όπως οι μεθοδολογίες συστημάτων, η σύνθετη και βιώσιμη διαχείριση του έργου.

Υπεύθυνος Προγράμματος στην Αθήνα: Kelley Galloway
Η Kelley είναι υπεύθυνη του προγράμματος του University of Greenwich από το 2010, ενώ διδάσκει στο New York College από το 1994. Είναι κάτοχος Πτυχίου Κοινωνικών Επιστημών από το Richmond: the American International University in London και Μεταπτυχιακού στην Κοινωνιολογία από το London School of Economics. Στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Greenwich διδάσκει τα μαθήματα Personal & Professional Development I (PPD1) το οποίο επικεντρώνει στην ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων των φοιτητών (εργαλεία έρευνας, χρήση παραπομπών, παρουσιάσεις), PPD2 το οποίο επικεντρώνει στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων (συγγραφή βιογραφικού, συνέντευξη, εργασία σε ομάδα και εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων) και το PPD3 το οποίο είναι η Συμβουλευτική Εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί ατομικά από τον κάθε φοιτητή και επικεντρώνει στη σωστή εκπόνηση και συγγραφή ενός ερευνητικού έργου. Η εμπειρία της τόσο με το Αμερικανικό όσο και με το Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης, καθώς και η κοινωνιολογική της κατάρτιση, της επιτρέπουν να συμβουλεύει και να βοηθά τους φοιτητές σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.   

Local Tutors

Αλέξανδρος Κουτρουμπής (Υποψήφιος Διδάκτωρ): Ο κ. Κουτρουμπής είναι Διευθυντής του Τμήματος Ναυτιλιακών στο New York College. Είναι, επίσης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει δικό του Νομικό Γραφείο εξειδικευμένο στο Εταιρικό/ Εμπορικό Δίκαιο. Ο κ. Κουτρουμπής είναι κάτοχος Πτυχίου στο Δίκαιο (LLB Hons) από το University of Greenwich και Μεταπτυχιακού στο Δίκαιο (LLM) από το London School of Economics. Εκτός από το μάθημα Context & Regulatory Framework του πρώτου έτους, διδάσκει το μάθημα Ναυτιλιακών του δεύτερου έτους Shipping Policies & Regulations, Marine Law & Marine Insurance. Είναι εξειδικευμένος στα ζητήματα Ναυτιλίας και διδάσκει επίσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Marine Engineering Management. Οι καινοτόμες τεχνικές διδασκαλίας που χρησιμοποιεί βοηθούν τους φοιτητές να μάθουν πολλά περισσότερα από το υλικό του κάθε μαθήματος.  

Δρ. Ιάκωβος Αράπογλου: Ο Δρ. Αράπογλου εξειδικεύεται στην Στατιστική και τα Διεθνή Οικονομικά. Είναι κάτοχος Διδακτορικού στα Διεθνή Οικονομικά από το City University of New York, ΗΠΑ., καθώς και Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις. Εντάχθηκε στο Ακαδημαϊκό Προσωπικό του New York College το 1995, και είναι, έκτοτε, ένα από τα πολυτιμότερα μέλη του. Οι φοιτητές απολαμβάνουν τον τρόπο διδασκαλίας του, ο οποίος περιλαμβάνει τη χρήση σύγχρονων παραδειγμάτων, ιδιαίτερα σχετιζόμενων με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τα οποία συνδέει με την οικονομική θεωρία και παρουσιάζει με προσιτό τρόπο. Διδάσκει το μάθημά ‘Creativity & Decision-Making in Business’, το οποίο συνδυάζει όλα τα πεδία ειδίκευσής του.

Γεώργιος Γεωργουσόπουλος (Υποψήφιος Διδάκτωρ): Ο κ. Γεωργουσόπουλος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ΗΠΑ και είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης (NYIT), MBA από το Πανεπιστήμιο Adelphi και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Louisville. Είναι υποψήφιος για Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από τη Διεθνή Σχολή Διοίκησης (ISM) του Παρισιού της Γαλλίας και η Διδακτορική του διατριβή εξετάζει θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την αλυσίδα αλυσίδων διαχείρισης. Παρακολούθησε επίσης επιχειρηματικά σεμινάρια ως Επισκέπτης μελετητής στο Παρίσι, στην Sanghai και στο Τόκιο. Ο Γιώργος διδάσκει στο SUNY Empire State College από το 2004, στο Πανεπιστήμιο του Greenwich από το 2012, καθώς και στο μεταπτυχιακό (Greenwich, IUKB, ESG). Ήταν επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Bretagne στο Brest της Γαλλίας που δίδασκε Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Προπτυχιακό Επίπεδο). Οι μέθοδοι διδασκαλίας του κ. Γεωργουσόπουλου και η δυνατότητα υποστήριξης των μαθητών ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της οικογένειας του New York College.

Δρ Βασίλειος Σκιάνης - Ο Δρ Σκιάνης έχει βασικό πτυχίο στην Τραπεζική και στην Χρηματοοοικονομία από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, μεταπτυχιακό στον τμήμα Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Οικονομική του Περιβάλλοντος από το London School of Economics and Political Science. Είναι επίσης ερευνητικός συνεργάτης και συμμετέχει στην οργάνωση διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων με το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας Αθηνών (ATINER). Ο Δρ Σκιάνης έχει συμμετάσχει σε διάφορα ερευνητικά έργα (EU FP7 και H2020) και σε συμβουλευτικά προγράμματα.

Πέννυ Βλάγκου:  Η κ. Βλάγκου διδάσκει στο New York College από 1999 με εξειδίκευση σε μαθήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Μέσω και της επαγγελματικής της εμπειρίας ως Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού, η  κ. Βλάγκου έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους φοιτητές της πραγματικά παραδείγματα από τον εργασιακό χώρο τόσο των ΗΠΑ, όσο και της Ελλάδας. Με Πτυχίο στις Διεθνείς Επιχειρήσεις από το Elmhurst College στις ΗΠΑ και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Loyola University στις ΗΠΑ, η κ. Βλάγκου κατέχει έναν πλούτο γνώσεων σχετικά με το αντικείμενο των επιχειρήσεων. Η κ. Βλάγκου προσκαλεί συχνά επαγγελματίες από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και αποφοίτους του New York College για ομιλίες στις τάξεις της. Οι φοιτητές εκτιμούν πολύ τη ζωτικότητα της διδασκαλίας της, τον ενθουσιασμό της για το αντικείμενο και την προσήνειά της.

Κυβέλη Κωνσταντίνα Διαρεμέ (Υποψήφια Διδάκτωρ): Η κ. Διαρεμέ ολοκληρώνει το διδακτορικό στο WebGIS (Web Geographic Information Systems) στο Εργαστήριο Πληροφορικής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AUA). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το WebGIS, Εξατομικευμένες/Ομαδικές Περιηγήσεις και η βελτιστοποίηση περιηγήσεων. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, το πρώτο στην Γεωπληροφορική με αντικείμενο της διατριβής να είναι η "Εξατομικευμένη δρομολόγηση σε υπαίθριους χώρους (περιοδεία): τεχνικές σχεδιασμού διαδρομών και αλγόριθμοι" και το δεύτερο στην Αγροτική Οικονομία και Αγροτική Ανάπτυξη στην Αγρονομία - Σύστημα διαχείρισης αποθήκης γεωργικών προμηθειών". Έχει επίσης συμμετάσχει στο πρόγραμμα e-learning των Ελληνικών Ανοιχτών Μαθημάτων, αφιερωμένο στην προσαρμογή των μαθημάτων που διδάσκονται στα Ελληνικά Ινστιτούτα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ψηφιακό περιβάλλον. Για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Greenwich, η κα Διαρεμέ είναι η διδάσκουσα του μαθήματος Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων, το οποίο αποτελεί τομέα ερευνητικού ενδιαφέροντος για αυτήν.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Διοίκησης  με Κατεύθυνση στους Ανθρώπινους Πόρους μπορούν να εργαστούν σε εταιρίες και οργανισμούς σε διοικητικές θέσεις, ιδιαίτερα στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σε εταιρείες εύρεσης εργασίας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  • Αυτή είναι η τέλεια πορεία αν θέλετε να μάθετε βασικές πτυχές των επιχειρήσεων και να γίνετε επιχειρηματίας στρατηγικός.
  • Ευελιξία - υπάρχουν επιλογές πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
  • Οι απόφοιτοι αυτού του πτυχίου μπορούν να ασχοληθούν με ευκαιρίες διαχείρισης, ηγεσίας, στρατηγικής, διαχείρισης έργων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρήσεων και επιμελητεία, διαφήμισης και μάρκετινγκ και χρηματοδότησης.
  • Προσωπικά και επαγγελματικά τμήματα ανάπτυξης με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας αναπτύσσοντας τις διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητές τους.
  • Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Greenwich κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λονδίνο για πλήρη ικανοποίηση των φοιτητών (Full University Guide 2019).

UNIVERSITY OF GREENWICH, U.K.


Το Κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times. Το UNIVERSITY OF GREENWICH προσφέρει, σε συνεργασία με το New York College, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, όπου οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο αυτού του παγκοσμίως φημισμένου Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe