ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Life Coaching & Ηγεσία

Life Coaching & Ηγεσία


Γίνε Επαγγελματίας Life Coach! Πρόγραμμα σπουδών (certification) αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching με Διευθύντρια Σπουδών την Τζιλ Δούκα, Master Certified Coach που συγκαταλέγεται στο top 4% των coaches παγκοσμίως. 

Παρέχεται  στην ελληνική γλώσσα διαπιστευμένο ως ACSTH και δομημένο με βάση τα standard της Παγκόσμιας Οργάνωσης Coaching - International Coach Federation- του πλέον αναγνωρισμένου Φορέα στον χώρο (https://coachfederation.org/icf-credential/acc-pathsπου εξασφαλίζει 124 ώρες διαπίστευσης. 

H International Coach Federation (ICF) – Διεθνής Οµοσπονδία Coaching που απαριθμεί πάνω απο 30.000 coaches – μέλη σε 125 χώρες- Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία – Ειρηνικός, Αυστραλία. To ICF είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως ο χρυσός κανόνας στο επαγγελματικό coaching, στην πιστοποίηση και διαπίστευση. 

Σε ποιους απευθύνεται: To πρόγραμμα σπουδών Life Coaching & Ηγεσία απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κόσμο και παράλληλα να πας τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο. Σε εσένα που θέλεις μια πιο ικανοποιητική καριέρα, πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό. Σε εσένα που θέλεις να βοηθήσεις τους συναδέλφους σου να γίνουν καλύτεροι και να αναπτυχθούν. Σε εσένα που θέλεις να βρεις μια σχέση αληθινής αγάπης. Σε εσένα που θέλεις να καλυτερεύσεις την επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας σου. Σε εσένα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις το coaching στο σπίτι και να μεγαλώσεις ανεξάρτητα παιδιά.


Λεπτομέρειες
 • Course Leader

 • Instructors

 • Περιεχόμενο Προγράμματος

 • Με μια ματιά

Course Leader

Τζιλ Δούκα, Διευθύντρια Σπουδών, MBA, MCC

Η Τζιλ Δούκα MBA, Master Certified Coach είναι Coach Mentor διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ΙCF), ενώ ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως που διαθέτουν την πιστοποίηση MCC από τον εν λόγω επίσημο οργανισμό. Έχει βραβευτεί ως Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παράλληλα είναι η μοναδική Ελληνίδα μέλος του Official Forbes Coaches Council. Η Ελληνοκαναδή coach, συγγραφέας 3 bestseller είναι η μόνη Ελληνίδα MCC life coach με παγκόσμιο best-seller.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος της Διεθνούς Ακαδημίας Coaching, έχει επίσης σπουδάσει Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και είναι κάτοχος Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine.

Η Τζιλ Δούκα σήμερα:

 • αποτελεί τη μέντορα και coach χιλιάδων ανθρώπωναπό Ευρώπη, Ασία, και Αμερική, με καταγεγραμμένη πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση διευθυντικών και ηγετικών στελεχών στις μεγαλύτερες πολυεθνικές. Τα σεμινάρια, workshops και masterclasses της σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία είναι περιζήτητα.
 • αναγνωρίζεται από τον διεθνή Τύπο coach ως μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching.
 • είναι ιδρύτρια της Global Academy of Coaching. Στόχος της Global Academy of Coaching είναι οι εκατοντάδες απόφοιτοι coaches να καθοδηγήσουν άλλους ανθρώπους ώστε να ηγηθούν στον τομέα τους, αλλά και οι ίδιοι να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, ώστε να επιτύχουν αυτό που έχουν ονειρευτεί.  
 • συνεργάζεται με εταιρείες-κολοσσούς, όπως τις Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola.Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις ομιλίες της εδώ.
 • διαθέτει συχνές παρουσίες στην παγκόσμια, ελληνική και κυπριακή τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχει επίσης παρουσιαστεί σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post Madame Figaro κ.ά., ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και μαζί με τις κόρες τους Mαριλένα και Joy και το ακούραστο Bichon Frise τους την Luna, ζουν και εργάζονται ανά τον κόσμο. 

Μάθε περισσότερα στο https://jillandnikolas.com/about/jill-douka/

Γράμμα από την Master Certified Coach Τζιλ Δούκα

Όταν ξεκίνησα επαγγελματικά το life coaching το 2007, οι coachees μου ζητούσαν που μπορούσαν να μάθουν να κάνουν coaching οι ίδιοι γιατί έβλεπαν καταπληκτικά αποτελέσματα. Δεν ήξερα που να τους παραπέμψω.

Έτσι, έθεσα ως στόχο να δημιουργήσω το τοπ curriculum που θα ήθελα εγώ να έχω σπουδάσει. Στο Life Coaching και Ηγεσία Certificate, μαζί με κορυφαίους καθηγητές από όλο τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα μέσα απο το οποίο γίνεσαι Εσύ Ηγέτης του εαυτού σου και ταυτόχρονα γίνεσαι Εξαιρετικός Life Coach φέροντας μοναδικά αποτελέσματα στους πελάτες σου. Θα ήθελες να μάθεις από τους καλύτερους και να γίνεις εξαιρετικός; Επικοινώνησε εδώ με το New York College και μάθε περισότερα.

Instructors

Relationship Coach, PCC Νικόλας Ουρανός

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Professional Certified Coach (PCC), ειδικός σχέσεων, #1 best selling συγγραφέας, δημόσιος ομιλητής, μέντορας γάμου, συν-δημιουργητής του jillandnikolas.com, συγγραφέας 3 bestseller.

Είναι πιστοποιημένος Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου, από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου αλλά επικεντρώθηκε εξαρχής σε αυτό που αγαπούσε περισσότερο, στην προσφορά του στους άλλους και την ανάγκη να ενισχύσει το προβληματικό πλέγμα των διαπροσωπικών σχέσεων που έχουν οι άνθρωποι σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Τζιλ Δούκα και μαζί με τις κόρες τους Mαριλένα και Joy και το ακούραστο Bichon Frise τους την Luna ζουν και εργάζονται ανά τον κόσμο. Μάθε περισσότερα στο https://jillandnikolas.com/about/nikolas-ouranos/

Life & Relationship Coach, BSc, MSc, ACC Κυπρούλα Κυπριανού

Η Κυπρούλα Κυπριανού είναι απόφοιτος της Global Academy of Coaching με εξειδίκευση Life Coaching και Relationship. Έχει διαπίστευση επιπέδου Associate Certified Coach (ACC) απο τον διεθνή οργανισμό ICF. Εργάζεται σε διεθνή εταιρεία στον τομέων πληρωμών (digital payments) ως Head of Billing. Kάτοχος πτυχίων BSc in Finance, MSc in Monetary and Economics και επαγγελματικών διπλώματων σε Risk in Financial Services, International Compliance και Cysec Advanced. Είναι συνεργάτης των JillandNikolas από το 2018 κ εργάζεται με άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωή τους,  σε προσωπικό επίπεδο,  επίπεδο σχέσεων κ επαγγελματικό. Αποστολή της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν κ να ζήσουν την ζωή τους με πληρότητα κ ευημερία.

Career Coach, MBA, MCC Pooja Khandelwal

H Pooja Khandelwal είναι coach καριέρας, MCC  που βοηθά τους πελάτες της να εξελιχθούν με επιτυχία στην καριέρα τους.Υποστηρίζει τους coaches συναδέλφους της στην εξερεύνηση του μοναδικού τους πλεονεκτήματος και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Η πρόσκληση της Pooja στους πελάτες της, τόσο, ατομικά όσο και σε ομάδες, είναι η εσωτερική αφύπνιση, η ενδυνάμωση και οι πελάτες να επιτύχουν το επαγγελματικό τους καλύτερο. Στον τρέχοντα ρόλο της ως Σύμβουλος Καριέρας Πλοήγησης & Μετάβασης στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά, η Pooja συνεργάζεται με υπαλλήλους για να επιτύχει την επαγγελματική τους ευημερία και επιτυχία.

Harmonic Leadership and Career Coach, PCC, BCC Scott Masciarelli

Ο Scott Masciarelli, PCC, BCC είναι Coach Παγκόσμιας Ηγεσίας και Εκπαιδευτής Coach. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε επιχειρήσεις, ηγεσία, μάθηση και ανάπτυξη, ο Scott φέρνει ένα βάθος εμπειρίας και σοφίας στην εκπαίδευσή του. Ο δυναμικός συνδυασμός ηγεσίας, περιπέτειας και ταξιδιού φέρνει μια μοναδική προοπτική στο έργο του. Ο Scott είναι συνεισφέρων συγγραφέας στο Transform Your Life - Βιβλίο 2 και 52 Δραστηριότητες για μια επιτυχημένη διεθνή μετεγκατάσταση.

 

Iδρύτρια του Business Launch Portal Monique Blokzyl

Η Monique Blokzyl είναι η ιδρύτρια του Business Launch Portal, που βοηθά τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν επεκτάσιμες επιχειρήσεις και να σταματήσουν να πωλούν το χρόνο τους, να κερδίσουν ένα εξαψήφιο εισόδημα και πολλά άλλα, και να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η Monique είναι επίσης βραβευμένη διεθνής ομιλήτρια, εκπαιδευτής, coach και συγγραφέας. Κέρδισε το διαγωνισμό Public Speaking Toastmasters δύο φορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους επιχειρηματίες. Πριν γίνει επιχειρηματίας, η Monique εργάστηκε για σχεδόν 15 χρόνια σε διαφορετικές διεθνείς ηγετικές θέσεις στο Marketing και στη Διαχείριση αλλαγών. Εδώ έμαθε πόσοι υπάλληλοι, από το προσωπικό υποστήριξης έως τους ανώτερους διευθυντές, δεν ζουν μια γεμάτη ζωή καθώς δεν έχουν επιλέξει τη δουλειά τους από πάθος. Έκανε αποστολή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το επιχειρηματικό τους όνειρο, ώστε να μιλούν, να αυξάνουν και κάνουν μεγαλύτερο αντίκτυπο.  

4 φορές Best Selling συγγραφέας Teresa de Grosbois

 H Teresa de Grosbois 4 φορές Best Selling συγγραφέας και Διεθνής Ομιλήτρια που αναζητείται από επιχειρηματίες και μεγάλες εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα πώς μπορείς από στόμα σε στόμα να μεταμορφώσεις την επιχείρηση σου. Ειδικευμένη στα θέματα επιρροής και επιτυχίας, η Teresa έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην κατανόηση των τεχνικών από στόμα σε στόμα, έχοντας γράψει ήδη τρία βιβλία best-seller.

4 φορές Best Selling συγγραφέας Jose Gomez

Ο Jose Gomez είναι πρώην καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Ιατρικής Σχολής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Σάντο Ντομίνγκο, 4 φορές Best Selling συγγραφέας και ομιλητής παρακίνησης.

Είναι ιδρυτικός μέλος του Ινστιτούτου Coaching στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Έχει βραβευθεί για επτά συνεχόμενα χρόνια, από το 2009, ως ένας από τους κορυφαίους Ψυχίατρους στην Αμερική. 

CEO of Success In Action Mayra Llado

H Mayra Llado είναι ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της Success In Action Inc., μιας εταιρείας εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρει εργαστήρια υψηλής απόδοσης και βιωματικά εργαστήρια για επιχειρήσεις και άτομα. Έχει εκπαιδευτεί προσωπικά από τον Jack Canfield, συγγραφέα του The Success Principles και συνεισφέροντας στο The Secret, και είναι πιστοποιημένη coach επιτυχίας Canfield.     

Master Results life coach Sean Smith

 Ο Sean Smith είναι πιστοποιημένος Master Results life coach και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής για πάνω από μια δεκαετία. Το πιο σημαντικό, είναι ευτυχισμένα παντρεμένος με τη σύζυγό του Cybil για 20 χρόνια, με δύο όμορφα παιδιά. Η αποστολή του Sean είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν ζωές γεμάτες πάθος, σκοπού και εκπλήρωσης.

Περιεχόμενο Προγράμματος

 • Μάθημα 1: Τι είναι το Coaching; 
 • Μάθημα 2: Επίδειξη Ηθικής Πρακτικής
 • Μάθημα 3: Δημιουργία εμπιστοσύνης και οικειότητας με τον πελάτη 
 • Μάθημα 4: Τελειοποιώντας το πακέτο υποδοχής
 • Μάθημα 5: Η συν-δημιουργία της Σχέσης
 • Μάθημα 6: Δημιουργώντας αυτογνωσία
 • Μάθημα 7: Στοχοθέτηση
 • Μάθημα 8: Απόκτηση επίγνωσης
 • Μάθημα 9: Διαχείριση προόδου και ανάληψης ευθύνης
 • Μάθημα 10: Μοντέλα Coaching
 • Μάθημα 11: Το στήσιμο της επιχείρησης 1
 • Μάθημα 12: Το στήσιμο της επιχείρησης 2
 • Μάθημα 13: Το στήσιμο της επιχείρησης 3 

Μαθήματα εξειδίκευσης

Relationship Coaching

 • Μάθημα 1: Προετοίμασε την άφιξη του ιδανικού συντρόφου
 • Μάθημα 2: Αφήνοντας το παρελθόν στο παρελθόν
 • Μάθημα 3: Δέσμευση για να βρείτε το τέλειο ταίρι
 • Μάθημα 4: Γίνε το ιδανικό ταίρι για το ιδανικό σου ταίρι
 • Μάθημα 5: Δημιούργησε χώρο για το ιδανικό σου ταίρι
 • Μάθημα 6: Αγάπησε τον εαυτό σου πρώτα, για να αγαπήσεις το ιδανικό σου ταίρι
 • Μάθημα 7: Ισορροπία Ζωής 
 • Μάθημα 8: Το τέλειο ταίρι έρχεται
 • Μάθημα 9: Μαζική επιρροή

Executive Coaching & Mentoring

 • Μάθημα 1: Εξέλιξη και εφαρμογή του Executive Coaching
 • Μάθημα 2: Μελλοντικές τάσεις στο Executive Coaching
 • Μάθημα 3: Μετρώντας την επίδραση του Executive Coaching
 • Μάθημα 4: Τι είναι το mentoring; - Συμφωνητικό mentoring 
 • Μάθημα 5: Ξεκινώντας τη σχέση mentoring
 • Μάθημα 6: Δεξιότητες και Στοχοθεσία στο Mentoring
 • Μάθημα 7: Πώς να γίνεις η αυθεντία στο niche σου;
 • Μάθημα 8: Mαζική Επιρροή
 • Μάθημα 9: Επόμενα βήματα ως πτυχιούχος επαγγελματίας Life Coach

Με μια ματιά

Γλώσσα διδασκαλίας: Eλληνικά

Διάρκεια: 12 μήνες

Παρακολούθηση: online- εξ’ αποστάσεως

Οι απόφοιτοι είναι Life Coaches με Certificate διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching- International Coaching Federation για 124 ώρες ACSTHAccredited

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 29/9 10:30-14:30

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Για να γνωρίσεις τον δεοντολογικό και πλέον παραγωγικό τρόπο άσκησης του coaching από life coaches που ανήκουν στο 4% παγκοσμίως.
 • Για να επεκτείνεις τις αρχές του life coaching στο γενικότερο φάσμα τη ζωής, αποκτώντας ηγετικά χαρακτηριστικά που θα εξελίξουν κάθε τομέα δραστηριοποίησής του.
 • Για να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
 • Για να βελτιώσεις την επικοινωνία του σε κάθε επίπεδο και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στον κόσμο.

Οι απόφοιτοι στο τέλος του προγράμματος θα έχουν εξοικειωθεί με:


 • Τον τρόπο να κάνουν συνεδρίες life coaching και να φέρνουν αποτελέσματα στους πελάτες τους
 • Τις στρατηγικές προώθησης μιας coaching επιχείρησης
 • Την coaching λογική την οποία και θα εφαρμόζουν στην ζωή τους ώστε να γίνουν Ηγέτες
 • Τις θεμελιώδεις αρχές και τη διεθνή ορολογία του life coaching
 • Τις προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος σύμφωνα με τα πρότυπα του ICF
 • Τη διαδικασία προετοιμασίας, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και τις τεχνικές πραγματοποίησης και ενίσχυσης μιας επιτυχημένης συνεδρίας
 • Την ανάληψη ηγετικών πρωτοβουλιών σε ένα ανταγωνιστικὀ περιβάλλον
 • Τους τρόπους συναισθηματικής κινητοποίησης των άλλων και της προσωπικής διάκρισης στα ομαδοκεντρικά περιβάλλοντα
 • Τις μεθόδους που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και την κερδοφορία
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe