ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πιστοποιήσεις

  • NEW YORK COLLEGE ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • UNIVERSITY OF NEW YORK IN PRAGUE (UNYP)

Το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά κολλέγια στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ), η οποία δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή (αριθμ. φύλλου 29.810).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Το New York College έχει Άδεια Ίδρυσης από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ως Κολέγιο στην Αθήνα (76656/Δ6/30-6-2009) και στη Θεσσαλονίκη (86153/Δ6/17-7-2009) και Άδεια Λειτουργίας όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 108275/ΙΑ (ΦΕΚ2061/ Β/ 23-8-2013) ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ 3056/ Κ1 145277 (ΦΕΚ 3647/ Β/ 01-10-19).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος από το British Accreditation Council ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Τα πτυχία BachelorMaster και Ph.D που απονέμονται στους αποφοίτους του New York College από τα συνεργαζόμενα κρατικά πανεπιστήμια αναγνωρίζονται βάσει των διαδικασιών που προβλέπει το Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΑΤΕΕΝ) του Υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, ως επαγγελματικά ισοδύναμα με τα πτυχία των Ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων (www.minedu.gr).


Το New York College είναι τo No1 Κολλέγιο στην Ελλάδα διαχρονικά: 

με τις περισσότερες (8) πρωτιές μεταξύ των υπολοίπων ελληνικών εταιρικών κολλεγίων στη παγκόσμια διαβάθμιση «Webometrics Ranking of World Universities» στην περίοδο 2013-2024.

• με ανάδειξη του Νew York College ως του πρώτου εταιρικού κολλεγίου ήδη από το 2018 στη Μελέτη Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Για αναλυτικά στατιστικά Click εδώ

Το UNIVERSITY OF NEW YORK IN PRAGUE (UNYP) θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE αναγνωρίστηκε ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ της Τσεχίας:

www.unyp.cz/about/partnerships/accreditations

α προσφερόμενα πανεπιστημιακά προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επικοινωνία και ΜME, Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές) είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας, Νεότητας και Αθλητισμού της Τσεχίας (http://www.msmt.cz). Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτά τα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν σε Κρατικές Εξετάσεις και να λάβουν πιστοποιημένο τσέχικο Πτυχίο (Bachelor’s) από το University of New York in Prague, επιπλέον του Πτυχίου (Bachelor’s) από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-ESC. Αυτά τα προγράμματα είναι προγράμματα διπλού πτυχίου (double-degree programs).

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe