ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πιστοποιήσεις

  • NEW YORK COLLEGE ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • UNIVERSITY OF NEW YORK IN PRAGUE (UNYP)

Το New York College έχει Άδεια Ίδρυσης από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ως Κολέγιο στην Αθήνα (76656/Δ6/30-6-2009) και στη Θεσσαλονίκη (86153/Δ6/17-7-2009) και Άδεια Λειτουργίας όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 108275/ΙΑ (ΦΕΚ2061/ Β/ 23-8-2013) ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ 3056/ Κ1 145277 (ΦΕΚ 3647/ Β/ 01-10-19).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος από το British Accreditation Council ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Τα πτυχία Bachelor, Master και Ph.D που απονέμονται στους αποφοίτους του New York College από τα συνεργαζόμενα κρατικά πανεπιστήμια του εξωτερικού, αναγνωρίζονται από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (A.T.E.E.N.) ως επαγγελματικά ισοδύναμα με τα πτυχία των Ελληνικών Κρατικών Πανεπιστημίων (www.minedu.gr).

Τα προσφερόμενα πανεπιστημιακά προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επικοινωνία και ΜME, Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές) είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας, Νεότητας και Αθλητισμού της Τσεχίας (http://www.msmt.cz). Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτά τα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν σε Κρατικές Εξετάσεις και να λάβουν πιστοποιημένο τσέχικο Πτυχίο (Bachelor’s) από το University of New York in Prague, επιπλέον του Πτυχίου (Bachelor’s) από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-ESC. Αυτά τα προγράμματα είναι προγράμματα διπλού πτυχίου (double-degree programs).

Tο University of New York in Prague είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης British Accreditation Council (BAC), ως ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe