ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Συμμετοχή του NEW YORK COLLEGE στο συνέδριο “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ”


07 September 2020
Συμμετοχή του NEW YORK COLLEGE στο συνέδριο “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ”

Το NEW YORK COLLEGE προωθεί εμπράκτως τον διάλογο μεταξύ των επιστημών και της κοινωνίας,  στηρίζοντας την διεξαγωγή του 1ου ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ”.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, το Συνέδριο καλείται να καθιερώσει ένα διεθνή διάλογο μεταξύ των ερευνητών, καθηγητών, φοιτητών και εν γένει της Επιστημονικής κοινότητας αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερομένου, με σκοπό να διερευνήσει θεμελιώδη ζητήματα της πορείας του Σύγχρονου Ανθρώπου ως προς τη συνείδησή του, τη βιολογική, συναισθηματική και πνευματική εξέλιξή του, την κοινωνική του φύση, την αντίληψη του χρόνου και του χώρου, τη διαχείριση του περιβάλλοντος, την ευημερία του, καλώντας τις σύγχρονες επιστήμες σε συνεχή διάλογο.

Το Συνέδριο καθίσταται μοναδικό ως προς τη σύλληψη και τη στόχευσή του. Δίνει την ευκαιρία να δημιουργηθεί μία συλλογική, “πνευματική κίνηση” με στόχο η Αθήνα της Αττικής με τα 9 Πανεπιστήμιά της μαζί με τα Πανεπιστήμια των πόλεων που έχουν το όνομα «ΑΘΗΝΑ» ανά την Υφήλιο να αναδείξουν μία τέτοια συλλογική προσπάθεια.

Το Συνέδριο διοργανώνει η Πολιτιστική Εταιρεία Αθήνα Καλεί Αθήνα υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Logos University International, του ECI European Communication Institute και AHEPA Hellas.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe