ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Coaching webinar: Πως να θέτω & να πραγματοποιώ στόχους


19 November 2020 | 16:00-16:45
Coaching webinar: Πως να θέτω & να πραγματοποιώ στόχους

Ένα ταξίδι που θα σε φέρει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αναβαθμίζοντας τις εργασιακές σου αξίες, τις γνώσεις σου και τις δεξιότητες σου.

  • Θέλεις να αλλάξεις δουλειά ή εργασιακό τομέα και δεν γνωρίζεις πώς να το κάνεις;
  • Πιστεύεις ότι αξίζεις προαγωγή αλλά δεν αναγνωρίζονται τα προσόντα σου;
  • Πιστεύεις ότι είσαι καλός στη δουλειά σου αλλά ο manager σου σου έχει διαφορετική άποψη;
  • Νιώθεις ότι δεν σου δίνονται πλέον κίνητρα στο εργασιακό σου περιβάλλον?

Το coaching στο πλαίσια της επαγγελματικής εξέλιξης τις απαντήσεις που αναζητάς. Η σημερινή εργασία στο εταιρικό πολύπλοκο και απαιτητικό περιβάλλον πολλές φορές συνοδεύεται από αβεβαιότητα, άγχος και κακές σχέσεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξη των εργαζομένων. Επίσης, σε περιόδους αβεβαιότητας όπως αυτές που διανύουμε, είναι ακόμα πιο δύσκολο για πολλούς από εμάς να συνεχίζουμε το "business as usual’’ έχοντας πολλές ανησυχίες κατά νου. Ο καθένας από εμάς όμως, αποτελεί ένα σύνολο δυνάμεων, αξιών και δυνατοτήτων που συχνά, δεν αξιοποιούνται στον επιθυμητό βαθμό.

Μάθετε περισσότερα για το Business Coaching εδώ: www.nyc.gr/seminaria/business-coaching


 

Τίτλος σεμιναρίου: Πως να θέτω και να πραγματοποιώ στόχους

Στις 19 Νοεμβρίου, στις 16:00 – 16:45 το Νew York College θα πραγματοποιήσει ένα online δωρεάν σεμινάριο στο οποίο η Xριστίνα Μαρία Τζιάνου, η οποία έχει εργαστεί στη Microsoft για 10+ χρόνια και είναι owner του Flow Marketing 4 IT, Digital Marketer, Coach, Mentor & Yoga Instructor, θα μας μιλήσει για το Coaching και πως μέσω αυτού μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στόχους ή να θέσουμε νέους, προσδοκώντας μια αλλαγή στην επαγγελματική μας πορεία.

Η Xριστίνα Μαρία Τζιάνου με αποδεδειγμένη εμπειρία πωλήσεων και μάρκετινγκ στη βιομηχανία της πληροφορικής, αυτήν τη στιγμή συνεργάζεται με πολλές εταιρείες πληροφορικής και digital agencies σε πολλές χώρες του εξωτερικού στο Digital & Performance Marketing και παρέχει υπηρεσίες Marketing και Coaching σε εταιρείες στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση ηλεκτρονικής παρακολούθησης από το New York College

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2103225961

Την ημέρα της Εκδήλωσης θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

link για την online παρακολούθηση της Ημερίδας.

  • Coach
  • Φόρμα Συμμετοχής

Coach

H Xριστίνα Μαρία Τζιάνου, η οποία έχει εργαστεί στη Microsoft για 10+ χρόνια, είναι owner του Flow Marketing 4 IT, Digital Marketer, Coach, Mentor & Yoga Instructor με αποδεδειγμένη εμπειρία πωλήσεων και μάρκετινγκ στη βιομηχανία της πληροφορικής. Αυτήν τη στιγμή συνεργάζεται με πολλές εταιρείες πληροφορικής και digital agencies σε πολλές χώρες του εξωτερικού στο Digital & Performance Marketing και παρέχει υπηρεσίες Marketing και Coaching σε εταιρείες στην Ελλάδα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe