ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Hack your path to success»


28 April 2022 | 18:00-19:00
Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα:  «Hack your path to success»

To Career Office του New York College σε συνεργασία με τη Randstad Hellas

σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: 

«Hack your path to success» 

που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου και ώρα 18:00-19:00

 

Λίγα Λόγια για την εκδήλωση: 

Πώς θα συνδεθείτε πιο αποτελεσματικά με την αγορά εργασίας και θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί μέσα σε αυτή; Η ματιά ενός συμβούλου στελέχωσης με  βαθειά γνώση της αγοράς μας δίνει πρόσβαση σε πρακτικές συμβουλές αναφορικά με την αναζήτηση εργασίας, αλλά και ενημέρωση για τις απαιτήσεις  των εργοδοτών/υπευθύνων στελέχωσης.

Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε τον πιο πολύτιμο συνεργάτη  στην επαγγελματική ζωή των ανθρώπων υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους να αξιοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους καθ' όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, αλλά κυρίως υποστηρίζουμε ανθρώπους να βρουν θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν και να διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις  του διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου της εργασίας. Το 2021 υποστηρίξαμε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν τη θέση εργασίας που επιθυμούσαν, συμβουλεύσαμε 235.000 επιχειρήσεις σχετικά με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδεύσαμε περισσότερους από 450.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε  από το 2010 στηρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, παρέχουμε τις σωστές συμβουλές τη σωστή χρονική στιγμή, ενώ οι σύμβουλοί μας έχουν προσωπική σχέση με τους υποψηφίους και τους πελάτες σε σχεδόν 5.000 τοποθεσίες, στις 38 χώρες όπου και δραστηριοποιούμαστε. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι που κάνει την προσφορά μας μοναδική. Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Το 2021, η Randstad απασχολούσε περίπου 39.530 υπαλλήλους.

 

Ομιλήτρια: 

Έλενα Τερέζα Βασιλείου, Senior Consultant Staffing, Randstad Hellas 

Η Έλενα είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης του ΑΠΘ, καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων δια βίου μάθησης.  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανθρωποκεντρική διοίκηση και τα εργασιακά κίνητρα, έχει ολοκληρώσει τη διπλωματική της διατριβή στη διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.  Η επαφή της με τον κλάδο του HR ξεκίνησε το 2015 μέσα από τον ρόλο της ως experience manager, υπεύθυνη εθελοντών και παράλληλων δραστηριοτήτων στο TEDx University of Macedonia. Από το 2018 εργάζεται στη Randstad Hellas, είναι Senior Consultant και καθημερινά υποστηρίζει υποψήφιους να κάνουν τα εππαγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Πάθος της η ενασχόληση με ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν. Η Έλενα πιστεύει πως ο κατάλληλος άνθρωπος, στο κατάλληλο περιβάλλον, με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να ξεκλειδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να αναδειχθεί.

 

Συντονίζει 

Φιλίτσα Αρβανίτη BSc, MA, Career Office & Events Manager, NEW YORK COLLEGE

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τη Συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω

Youtube: https://youtu.be/PqMkS-jJLHc

  • Πρόσκληση
  • Φόρμα Συμμετοχής

ΠρόσκλησηNEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe