ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Maximize your CV writing and interview skills | Upcoming Lecture at New York College


09 November 2016
Maximize your CV writing and interview skills | Upcoming Lecture at New York College

ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00-17:00 | Αίθουσα Α1, New York College

Αμαλίας 38, Σύνταγμα, Τηλ.: 2103225961, studentaffairs@nyc.grwww.nyc.gr | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ STUDENTAFFAIRS@NYC.GR

 

Ο Μάριος Μανιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Παραγωγής του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Εργάζεται για περισσότερα από 15 χρόνια στον ευρύτερο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, απασχολούμενος σε μεγάλες Ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους όπως: υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, διαφήμισης, φαρμακευτικών σκευασμάτων, αυτοκινητοβιομηχανίας και πολλούς άλλους.

Σε όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αναλάβει σημαντικούς και κρίσιμους ρόλους: σύμβουλος,  διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού,  project/program manager σε πολυεθνικά έργα σχετικά με ανθρώπινους πόρους. Ρόλοι που απαιτούσαν ιδιαίτερες δεξιότητες και αποτελεσματική συνεργασία με ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει σημαντική πείρα στην επιλογή προσωπικού, έχοντας διενεργήσει  εκατοντάδες συνεντεύξεις και έχοντας προσλάβει ανθρώπους σε πολλές κατηγορίες επαγγελμάτων και σε όλες τις βαθμίδες τους - με έμφαση στα στελέχη της ανώτερης και ανώτατης ιεραρχίας - συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχή στελέχωση των οργανισμών που εργάστηκε.

Έχει γράψει πολλά άρθρα για θέματα ανθρώπινου δυναμικού σε σχετικά έντυπα, ενώ το «Συγχαρητήρια Προσλαμβάνεστε!» είναι το πρώτο του συγγραφικό έργο.

  • Αφίσα

Αφίσα

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe