ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Career Office

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι «Ημέρες Καριέρας 2018» του εκπαιδευτικού ομίλου New York College με συμμετοχή 70 εταιρειών

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας 2018 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

10 April 2019

Ημέρες καριέρας στο New York College

Το New York College διοργάνωσε για 25η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν στις 29 & 30 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 286. 43 γνωστές πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο του διαδυκτίου, του ανθρωπίνου δυναμικού, των δημοσίων σχέσεων, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και του τουρισμού, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές και αποφοίτους από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο New York College σε συνεργασία με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

10 April 2019

Συμβουλές Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος και Επιτυχημένης Συνέντευξης. Ένα Διαδραστικό Σεμινάριο από το Γραφείο Διασύνδεσης του New York College

Το Γραφείο Διασύνδεσης του New York College, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 φιλοξένησε ένα 2ωρo διαδραστικό σεμινάριο με ομιλητή τον κ Μανιάτη, έμπειρο επαγγελματία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού και των προσλήψεων. Ο στόχος του σεμιναρίου ήταν να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις, συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ανταγωνιστική συγγραφή βιογραφικού σημειώματος καθώς και δεξιοτήτων επιτυχημένης συνέντευξης, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας.

10 April 2019

Ημέρες καριέρας στο New York College Θεσσαλονίκης

Το New York College Θεσσαλονίκης διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά την Ημέρα Καριέρας που διεξήχθησαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, επί της Κατσιμίδη 6, Περιοχή Ευκλείδη.

10 April 2019

Ημέρες καριέρας στο New York College

Το New York College διοργάνωσε για 22η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν στις 5 & 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 286.

10 April 2019

Εργαστήρι για τεχνικές αναζήτησης εργασίας

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σε συνεργασία με την ISON Psychometrica διοργάνωσε στα πλαίσια του Career Fair 2016 ένα διαδραστικό εργαστήρι για Personal Branding.

10 April 2019

Εργαστήρι για σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Το Career Office του NYC την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, διοργάνωσε ένα 2ώρο ομαδικό εργαστήρι σχετικά με το πώς μπορούν οι φοιτητές να σχεδιάσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τις πρώτες τους συνεντεύξεις για εργασία. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συντάξουν το βιογραφικό τους σημείωμα με την βοήθεια και καθοδήγηση της κα Φιλίτσας Αρβανίτη -Career Office Manager και της κας Ελίζας Αυγουλά -Career Office Administrator στις εγκαταστάσεις του New York College στην Καλλιθέα.

10 April 2019

Workshop για επαγγελματικές δεξιότητες στο New York College Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2016, το New York College Θεσσαλονίκης, απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών μας για αναζήτηση εργασίας, διοργάνωσε 2ωρο εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαΐου, στο κεντρικό κτήριο του New York College- Κατσιμίδη 6, Περιοχή Ευκλείδη.

12 May 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe