ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κεντρικός Ομιλητής ο Sir Graham Brady, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» παρουσία του Βρετανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge σε Εκδήλωση του New York College και του University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας με θέμα: “Britain and Europe, Friends and Partners”


12 October 2022
Κεντρικός Ομιλητής ο Sir Graham Brady, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» παρουσία του Βρετανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge σε Εκδήλωση του New York College και του University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας με θέμα: “Britain and Europe, Friends and Partners”

Εκδήλωση με θέμα: «Britain and EuropeFriends and Partners» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής την Τρίτη 11 Οκτωβρίου του 2022 από το New York College και το University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν υψηλές του ακαδημαϊκού και πολιτικού χώρου από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Φώτο άνω: O Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρέλαβε από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση το “British-Greek Friendship & Education Award”.

Φώτο άνω: O Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρέλαβε από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση το “British-Greek Friendship & Education Award”.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge, ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την διοργάνωση ενώ τόνισε ότι ιδρύματα όπως το NEW YORK COLLEGE προάγουν την Βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Τέλος, ο Πρέσβης εξέφρασε την αναγκαιότητα για εμπιστοσύνη και πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών (Βρετανία και Ευρώπη).

Φώτο άνω: O Sir Graham Brady- Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης «Britain and Europe, Friends and Partners» με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση.

Φώτο άνω: O Sir Graham Brady- Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης «Britain and Europe, Friends and Partners» με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση.

Ο κεντρικός ομιλητής Sir Graham Brady- Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» έκανε ενδιαφέρουσες αναφορές σχετικά με όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στο Brexit και εστίασε στο περιεχόμενο των Βρετανικών σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν αλλά και μετά το Brexit.

 Φώτο άνω: Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτσης με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σοφία Βούλτεψη,  (αριστερά) και την Επίτιμη Πρόξενο της Βρετανίας και Επικεφαλής του British Council στη Θεσσαλονίκη και του Τομέα Εκπαίδευσης στην  Ελλάδα, Μαρία Τσακάλη (δεξιά) η οποία του απένειμε το “British-Greek Friendship & Education Award”.

Φώτο άνω: Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτσης με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σοφία Βούλτεψη (αριστερά) και την Επίτιμη Πρόξενο της Βρετανίας και Επικεφαλής του British Council στη Θεσσαλονίκη και του Τομέα Εκπαίδευσης στην  Ελλάδα, Μαρία Τσακάλη (δεξιά) η οποία του απένειμε το “British-Greek Friendship & Education Award”.

Ο Δρ Βασίλης Σκιάνης,  Ακαδημαϊκός Διευθυντής του NYC Αθήνας χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Προέδρου και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη  μακροχρόνια συνεργασία του University of Bolton με το New York College, η οποία μεταξύ άλλων είναι ενδεικτική των πολύ καλών σχέσεων και της στενής συνεργασίας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδα. Η συζήτηση συντονίστηκε από τον κ. Άρη Φ. Ματθαίου- Director of Institutional Advancement, του University of Bolton.   

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών δώρων από το University of Bolton προς τους φιλοξενούμενους κεντρικούς ομιλητές και εν συνεχεία παρατέθηκε δείπνο στους συμμετέχοντες στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Φώτο άνω (από αριστερά πρός δεξιά): Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Βύρων Πολύδορας, πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου -πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Πέτρος Δούκας, Δήμαρχος Σπάρτης, Sir Graham Brady- Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922», Άρης Φ. Ματθαίου- Director of Institutional Advancement, University of Bolton.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe