ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Η φετινή "Ημέρα Καριέρας" του New York College Αθήνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία . Πολλά τα χαμόγελα και οι προσδοκίες για το ξεκίνημα μίας λαμπρής σταδιοδρομίας!


07 April 2023
Η φετινή
Το New York College διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά, την 32η Ημέρα Καριέρας στις 05 Απριλίου στο NYC Pythagoras Hall, με συμμετοχή 46 σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη προσφέροντας στα στελέχη τους τη δυνατότητα επιλογής καταρτισμένων φοιτητών και αποφοίτων του κολλεγίου με στόχο την άμεση πρόσληψή τους. Τα στελέχη των εταιρειών έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους υποψηφίους, οι περισσότεροι των οποίων έλαβαν προτάσεις άμεσης συνεργασίας.
 
 
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College συνεχίζει να δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες ικανούς να διεκδικούν υψηλές θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και τις δραστηριότητες του Career Office του New York College, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ: https://www.nyc.gr/students/current-students/career-office 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe