ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Taking Careers to the NEXT LEVEL! Οι "Ημέρες Καριέρας" του New York College Αθήνας ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Πολλά τα χαμόγελα και οι προσδοκίες για το ξεκίνημα μιας λαμπρής σταδιοδρομίας!


28 March 2024
Taking Careers to the NEXT LEVEL! Οι

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του New York College διοργάνωσε την 33η Ημέρα Καριέρας στις 28 Μαρτίου στο NYC Pythagoras Halll με συμμετοχή σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής καταρτισμένων φοιτητών και αποφοίτων του κολλεγίου με στόχο την άμεση πρόσληψή τους. Τα στελέχη των εταιρειών έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους υποψηφίους, οι περισσότεροι των οποίων έλαβαν προτάσεις άμεσης συνεργασίας.

Τις προηγούμενες ημέρες στο NYC Athens Campus, πραγματοποιήθηκαν 3 διαδραστικά Workshops με θέμα: Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Τεχνικές Συνέντευξης και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College συνεχίζει να δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες ικανούς να διεκδικούν υψηλές θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και τις δραστηριότητες του Career Office του New York College, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ: https://www.nyc.gr/students/current-students/career-office

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe