ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σημαντική εκδήλωση για τον Ελληνικό τουρισμό και την έξοδο απο την κρίση του κορωναιού απο το New York College με συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών


05 June 2020
Σημαντική εκδήλωση για τον Ελληνικό τουρισμό  και την έξοδο απο την κρίση του κορωναιού απο το New York College με συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 η ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: “Το Πλήγμα στον Ελληνικό Τουρισμό από την Πανδημία του Κορωναϊού: Παρούσα Κατάσταση, Καινοτόμες Ιδέες και Προτάσεις για Έξοδο από την Κρίση”.

Την εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Athens Leadership Lab του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και χορηγό επικοινωνίας το Insider.gr, παρακολούθησε το κοινό από όλη την Ελληνική Επικράτεια, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού, ζωντανά μέσω Live streaming. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δρ. Χρήστος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έθεσε κεντρικά ερωτήματα προς τους ομιλητές. Ακολούθησαν οι παρεμβάσεις των κεντρικών ομιλητών: Άντζελας Γκερέκου, Προέδρου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Βαρβάρας Αβδή, Προέδρου του οργανισμού των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης Historic Hotels of Europe, Δέσποινας Πρίνια, Καθηγήτριας Πολιτιστικής Διπλωματίας και Brand Nations, Πανεπιστήμιο Στρασβούργου SCG, Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου Aldemar Resorts, καθένας από τους οποίους εξέτασε το θέμα από διαφορετική σκοπιά, αναλύωντας πώς η Ελλάδα, η οποία εξαρτάται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό και σίγουρα επηρεάζεται από την κατάσταση των άλλων κρατών σε σχέση με την πανδημία. Όλοι οι Ομιλητές μίλησαν για προτεινόμενες λύσεις, αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει και που θα γίνουν από το κράτος για την ενίσχυση του τουρισμού και όλων των επαγγελματιών που σχετίζονται με αυτόν.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος, Δημήτρης Πεφάνης,  ο οποίος σε συνεχή βάση έθετε προβληματισμούς, μεταφέροντας τόσο τους δημοσιογραφικούς προβληματισμούς, όσο και τα ερωτήματα από το κοινό.

Το βίντεο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ:

 www.youtube.com/watch?v=tnzFHQwHnE4 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe